Adoptia un pas important

personana78

Cumnata mea, dupa 3 fertilizari I.X.I ratate si-a pus problema unei adoptii, dar este foarte confuza. Se gandeste ca nu va avea instincte materne pentru acel copil, ca poate nu-i va oferi suficienta dragoste sau cine stie ce parinti a avut si copilul va deveni un dragoat sau alcoolic. Sotul ei este impotriva adoptiei, fiind influentat si de familia lui. Iar eu si sotul meu chiar nu stim ce sa o sfatuim.

 • person Delicat

  Problema cumnatei tale este delicata, este nevoie de multa intelegere, rabdare, dragoste etc..din partea ambilor soti. De la dorinta pana la pasul propriu zis, e cale lunga. Mai ales in Romania, unde poate dura si un an intreg pana sa reusesti sa dopti un copil.

  Referitor la instincte, nu stiu ce sa zic... Eu nu am avut instincte materne pana in ziua in care am nascut. Cand eram insarcinata, ma chinuia gandul ca voi fi o "denaturata" ca nu voi reusi sa-i dau copilului tot ce va avea nevoie. Si crede-ma ca am auzit de mame care au nascut propriul copil si nu au avut niciodata instincte materne pentru el. Si chiar l-au lasat cu fostul sot pentru o aventura.

  Ii doresc cumnatei tale sa fe implinita si fericita, indiferent daca va adopta sau va da nastere unui copil.

  01 Oct 200810:28
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Ma faci sa am o minte bolnava
 • person

  "scriu ce gandesc ca sa fiu corect fata de mine"

Blog Ele.rochevron_right
 
 • speaker_notes   test
 • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere