Recomandare gradinita sector 3

personnaturista

Eu am folosit atunci cand mi-am dat copilul la gradinita o recomandare de pe forum a unei mamici, care mi-a mai dat poi pe privat alte cateva amanunte. Si a fost "gaselnita" vietii la vremea aceea, pentru ca pustiul care urla doar cand ne apropiam de cate o gradinita, le-a "mancat din palma" doamnelor de la Puiutul Pufos, inca de la prima intalnire. Pentru ca oamenii de acolo iubesc copiii si copiii simt asta. La vremea respectiva domnisoara Iulia era preferata si doamna Geanina. Acum am trecut de etapa gradi dar tot datorita lor ne-am incadrat super usor in programa scolara si trecerea a fost foarte ok.
Acum m-am gandit sa scru aceasta recomandare pentru ca am vazut in drum spre serviciu ca a mai aparut un Puiut Pufos si pe Calea Calarasi, fratele celui de le Dristor. Si ma gandesc atunci ca recomandarea mea ar putea fi de folos mai multor parinti, care stau sau lucreaza in sectorul 3.
Ca sa fiu succinta: Puiutul Pufos nu ne-a daramat la bani, ba am primit in plus si engleza zilnic, si folosita in timpul orelor din cand in cand, iarna am fost la patinaj si vara la piscina, programul si pe timpul verii, doar cu doua saptamani pauza, copiii au activitati in curte zilnic,....

  • Nu s-a postat nici o replica.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Tricouri cu egalizator
  • person

    "tricoul cu egalizator te scoate in evidenta!"

Blog Ele.rochevron_right
 
  • speaker_notes   test
  • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere