help!!!

personanisha

salut. am o mica problema, dar dc sa fiu sincera una foarte mare: am nascut cu trei luni in urma. a fost o nastere destul de grea, am avut si citeva suturi dar s-a terminat cu bine, insa nu mai e la fel cum era inainte (cred k intelegeti la ce ma refer) si sotul in pofida faptului k ma iubeste mult a cam inceput sa faca glume de genul: "te-ai largit!" sau altele. deci, intrebarea mea e urmatoarea: stiti cumva vreo metoda pentru a intari si face mai elastici muschii de "ACOLO"? please!

 • person feminella

  eu stiu ca dupa nastere poate aparea si fenomenul de "uscaciune" si durerea in timpul actului sa fie din acest motiv. nu stiu daca este cazul..dar stiu ca ovulele feminella hyalosoft sunt indicate exact pentru aceste probleme - refac hidratarea naturala a mucoasei, pentru a reveni la normal.

  10 Oct 201211:22
 • person probleme

  si eu am avut probleme la nastere m-a taiat si probabil nu sa mai vindecat asa bine fiindca acum ma doare de fiecare data .

  31 Mai 200911:20
 • person Mda

  In primul rand sotul tau ar trebui sa fie mai sensibil la aceste probleme si la starea ta psihica si sa nu mai faca astfel de glume.

  Nasterea este un proces care in multe cazuri duce la largirea peretilor vaginali. Este fiziologic.

  Si da, exercitiile Kegel te pot ajuta.

  29 Apr 200909:29
Recomandari

Newsletter Ele.ro

(Re)Capitulare
 • person

  "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Ie Traditionala Daria 2
Shop Ele.rochevron_right