Help ! imi cade parul

personana78

Nu mai stiu ce sa fac....dupa ce am nascut primele 2 luni era ok. Acum insa am impresia ca o sa-mi cada tot parul care il mai am. Pr pe perna, in casa, pe covoare...Sunt disperata.O sa spuneti sa merg la un dermatolog, dar nu am cu cine sa las pitica. Vreau sa stiu daca i s amai intamplat cuiva?

Multumesc

 • person Nu te panica

  In primul rand felicitari pentru bebe!

  Apoi afla ca acest fenomen este absolut normal si se remediaza in timp.

  Nivelul ridicat al estrogenilor din organismul femeii insarcinate prelungeste faza anagena(de progres) a cresterii parului si incetineste faza telogena (de regres) intr-atat incat firul de par isi continua repausul si isi intarzie caderea.

  De aceea orice femeie insarcinata observa imediat o imbunatatire vizibila a starii parului ei, acesta fiind mai lucios, mai viguros.

  Odata cu nasterea, concentratia masiva de estrogen scade brusc iar parul resimte imediat scaderea.

  Scaderea nivelului estrogenilor din organism, cresterea nivelului prolactinei, precum si perioadele de stres determina o masiva cadere a parului.

  07 Oct 200812:03
 • person E ceva normal

  Mie a inceput sa-mi cada parul dupa vreo 5-6 luni de la nastere, imi cadea ingrozitor de mult, eram la disperata... Dar dupa vre-o 3 luni a inceput sa cada din ce in ce mai putin. Este bine sa iei in continuare vitaminele pe care le luai in timpul sarcinii (Elevin, Materna, Centrummaterna...) Si va inceta in scurt timp s-ti cada parul. Un alt factor poate fi oboseala, alimentatia deficitara. Oricum daca problema persista mult timp, mergi la doctorul dermatolog.

  02 Oct 200813:58
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Nu mai conta...
 • person

  "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
 
 • speaker_notes   test
 • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere