mi-as dori...

personmelania_antony

Sa aflu cum pot scapa de vergeturile pe care le am din timpul cand am fost insarcinata.A trecut un an de cand am nascut si eu nu am reusit sa scap de vergeturi.Am folosit tot felul de creme dar degeaba.

• person Vergeturi

Folositi ulei si crema de la Derma Mum pentru a preveni aparitia vergeturilor dar si pentru a le elimina dupa nastere. Contin: ulei de trandafir, ulei de ciubotica cucului, germeni de grau cu vitamina E, ulei de limba mielului, unt de shea si cacao, ce va hidrateaza pielea, o fac mult mai supla si mentin elasticitatea optima pe durata sarcinii http://www.azida.ro/product.php?pd_id=133

21 Apr 201200:25
  • person a la bunica :P

Dar de sfatul batranilor ati mai ascultat?Sa stiti ca nu vorbesc deloc degeaba.Chiar daca nu ma identific in subiectul acestei discutii,in familia mea din stra,stra...bunici am fost invatate sa ne legam cu un brau dupa sarcina(pe o perioada mai lunga pana apar semne vizibile) si sa ne ungem cu creme nutritive.Eu nu am testat asta pe pielea mea inca :P dar va asigur ca mama mea are si acum un abdomen de invidiat :D Iar ca sa nu spuneti ca sunt prea old fashion,puteti incerca un chilot modelator,daca braul nu mai este la moda:))sau la indemana oricui:P Eventual ceva de genul acesta http://bit.ly/htAKCs Deci nu degeaba primim sfaturi de la batrani:)Doar ca le adaptam:P Pupici:)

29 Mar 201121:08
  • person creme ptr vergeturi pe timpul maternitatii

fetelor, vreau sa va recomand o crema care ptr mine a functionat f bine, nici un fel de vergeturi , nici nu imi vine sa cred la burta imensa care mi-a crescut, incercati sa faceti rost de ea
    http://www.thymematernity.com/?lang=en&page=skinCare_Mar09

04 Nov 200907:56
  • person votati-o pe roberta!

buna fetelor, am o rugaminte la voi, roberta este nepotica mea si participa la campania tedi. daca vreti puteti sa o votati la http://www.aventuratrasnita.ro/aventura/865/.
    multumesc. va pup

10 Dec 200814:44
  • person Laser pentru vergeturi

Am fost la o clinica unde lucreaza dr. Mihaela Leventer(unde intre cei mai buni dermatologi din Romania), mi-a spus clar "Nu exista tratament pentru vergeturi" le poati doar atenua putin cu Laserul. Ceea ce voi incerca de luna viitoare. o s ava anut cum a decurs si ce rezultate am obtinut.

02 Oct 200823:15
  • person exista un tratament cu rezultate

ma ingrozesc cand aud ce tratamente incercati, pe la ce usi sunati si ce raspunsuri vi se dau. e ingrozitor. si cand ma gandesc sa GNLD are creme care refac tesutul de piele(vergeturile vor disparea) iar de exemplu varicele vor deveni de domeniul trecutului... fara frica veniti da luati sanatate. acum GNLD va pune la dispozitie tratamente care au revolutionat lumea medicala

17 Sep 200809:45
  • person indrazneste pentru sanatate

tratamente personalizate numai de la GNLD. produse de o calitate exceptionala trateaza pe cale naturala boli precum: diabetul, cancerul etc. te ajuta sa scazi in greutate in mod sanatos. rezultate garantate de peste 50 de ani de catre SAB. mai multe informatii: adriantoader26@yahoo.com; tel:

17 Sep 200809:38
  • person Totusi

Se pare ca totusi ar exista remedii si impotriva semnelor de la vergeturi, in afara de laser sau creme corectoare.

E vorba de niste seruri puternic stimulatoare pentru tesutul cutanat afectat acolo.

Insa nu stiu cat de eficiente sunt...

22 Iul 200811:27
  • person Vergeturi

Eu stiu ca vergeturile nu mai dispar niciodata, fiind rupturi de tesut, fara pigment , de aceea nici nu se bronzeaza, cand stam la soare.

Eu ma gandeam ca scap asa de ele, insa o cosmeticiana care era si dermatolog mi-a zis ca degeaba ma chinui, nu se vor bronza, singura modalitate sa le acoperi fiind cu cremele autobronzante in foarte mica masura sau creme colorant corectoare.

21 Iul 200809:13
  • person Operatia

Operatia cu laser eu stiu ca doar indeparteaza semnele lasate de vergeturi, nu poate reface tesutul conjunctiv.

Ce fel de creme ai folosit? Regeneratoare sau corectoare?

18 Iul 200813:19
  • person vergeturi

Tratamentele cu laser sau cele cu ultrasunete se pare ca ajuta la refacerea fibrelor conjunctive din piele.

Soarele, prin razele ultraviolete, poate grabi si el cicatrizarea vergeturilor si uniformizarea culorii pielii.

Deosebit de benefica pare a fi si fitoterapia. Astfel, plantele, precum napraznicul, trei-frati-patati sau papadia, reprezinta un posibil remediu pentru vergeturi.

30 Iun 200815:17
Recomandari