sanii dupa oprirea alaptatului

persontasia

Sunt curioasa sa sriu care e starea sanilor vostri dupa nastere, sau mai exact dupa oprirea alaptatului? Eu am alaptat pana la 1 an si 6 luni, timp in care aveam sanii mari frumosi si plini de lapte. Dupa ce am oprit alaptatul, sanii mi s-au facut mici si s-au lasat. Nu stiu ce sa fac...sunt foarte suparata...

• person Ok

In cazul in care sanii sunt foarte lasati din cazua sarcinii, da, poate ca operatia estetica este so solutie de luat in calcul, insa nu in cazul unui san cu cupa A sau B la sutien.

29 Apr 200909:30
  • person Chirurgie de nevoie

Ai dreptate tashulina, stiu ca e o problema mintala. Dar nu o pot repara, ma simt prost cand ma duc sa-mi cumpar bluze noi, sutien, rochite. Nu am chef nici sa merg la plaja. Este mult mai rau sa fie problemna in mintea ta decat sa fie evidenta. Cu prima ocazie vor remedia defectul prin chirurgie estetica. Nu este o fitza, nu cred ca fetele cu sani mici trebuie sa apeleze la bisturiu. Eu o voi face de nevoie, pentru ca nu am simt bine cu mine insumi si pentru ca sunt frustrata.

21 Oct 200812:44
  • person Imaginea ta

Ia gandeste-te putin de ce te nemultumeste faptul ca sanii tai sunt mai lasati acum, dupa alaptare: te deranjeaza pe tine, ca persoana, sau te deranjeaza ideea ca nu mai esti atragatoare in ochii celorlalti?

Cum reactioneaza partenerul la acest aspect: ii mai plac, te mai priveste ca inainte, a zis ceva?

Incearca in primul rand sa elimini capcana "imaginii" pe care crezi ca sanii mai lasati ti-au facut-o acum...poate fi numai in mintea ta...iar un partener care te iubeste cu adevarat te va adora si cu sanii un pic mai lasati, crede-ma...

16 Oct 200814:41
  • person Din pacate....

Cred ca solutia este bisturiul...

Desi mie groaza sa ma gandesc ca trebuie sa ajung pe masa de operatie, cred ca pana la urma acolo voi ajunge. Sunt foarte frustrata din aceasta cauza...si chiar mi-a pierit si cheful de a merge la shoping, mai ales cand ma gandesc ca trebuie sa-mi cumpar bluze....

14 Oct 200818:20
  • person Depinde

Medicii sustin ca forma sanilor dupa sarcina, nastere si alaptare depinde in foarte mare masura de forma lor de dinainte, astfel:

In cazul sanilor mici sarcina nu lasa urme prea vizibile pe ei, poate doar o usoara marire. Insa alta e situatia in cazul sanilor mari, inainte de sarcina, caci muschii pectorali care ii sustin se slabesc in timp, mai ales de la greutatea laptelui, si nu sunt capabili de refacere 100 %.

De aceea ei se lasa si devin inestetici.

Si mai depinde si de perioada cat alaptezi. Cele care alapteaza putin sau deloc nu sufera modificari majore a sanilor.

07 Oct 200811:56
Recomandari