aparat dentar invizibil

by: cristi_iordache
am tot vazut pe afara ca se poarta aparatele dentare invizibile. ceva sarmep use pe interiorul dintilor, da ti-i indreapta si ii tine frumos la locul lor.
voi siti cum se numeste acest aparat si unde se poate pune in Romania?
merci mult!
 

mihaelamicu

mihaelamicu

trident rules

19 Ian 2012, 13:58

sunt f ok, recomad! - sunt chiar la eroilor- leonte nr.8! si sunt super!

mihaelamicu

mihaelamicu

habar nu am cine e ina...

19 Ian 2012, 13:46

despre care vorbiti voi acolo, insa eu am fost la clinica trident si mi-am pus un aparat! e destul de ...neplacut la inceput, insa te obisnuiesti! si da, chiar merita sa te chinui o perioada scurta de timp, ca dupa aia sa culegi roadele. Iar la ei, costul nu-i asa mare: www.clinicatrident.ro RECOMAND

fluturas3a

fluturas3a

iana dila

25 Ian 2011, 17:03

iana dila e cool tare de tot gagica. am o prietena care merge la ea si fie vorba intre noi, din epava a facut-o diva. ia facut nu stiu ce acolo la ei la clinica de arata pisi a mea acum de nu se poate. bine, a mai bagat ea si ceva in buze apoi ca sa dea bine de tot :D
asa capt un zmabet cool de printesa, merita sa iti pui aparat si sa il suporti o vreme, ca apoi cine e fata de fata ca pe copertile revistelor?!

ileana_damian

ileana_damian

ce spune Iana Dila

03 Ian 2011, 14:24

dupa ce am citit articolul, am inceput sa ma gadnesc ca da, merita sa "suferi" cand esti mai tanar, dar apoi toata viatsa sa fii linistit. Iar daca ia si posibilitatea baga un Incognito d'asta si te-ai scos, ca cica te protejeaxza si de carii cat timp il ai.

http://www.smilemakeover.ro/2010/12/12/beneficiile-aparatului-dentar/

Scopul tratamentului este in primul rand unul functional, dintii aliniati care “musca” bine au sanse mari sa reziste la imbolnavirea gingiilor sau osului in care sunt implantati. Riscurile neefectuarii tratamentului sunt: inflamatii gingivale, carii interdentare, parodontoza.

Nefunctionarea corecta a complexului dentar are efecte si la distanta: imbolnavirea articulatiei temporo-mandibulare, oboseala musculara cronica, dureri de cap persistente, afectarea digestiei prin mestecarea insuficienta si pregatirea precara a alimentelor pentru digestie.

http://www.smilemakeover.ro/2010/12/12/beneficiile-aparatului-dentar/

lilly_buterfly

lilly_buterfly

se

26 Nov 2010, 09:54

pare ca aparatul dentar reprezinta un cosmar pt multe adolescente si adolescenti, si unul din principalele motive de timorare in viitor...

alexandras

alexandras

..

23 Nov 2010, 10:34

daca detii bani da, merita, clar.

autumn

autumn

Da, am auzit

23 Nov 2010, 09:58

si eu de ele. Se numesc aparate dentare Incognito - linguale si sunt pozitionate in spatele dintilor. Bracket-urile sunt fixate pe fata orala(palatinala/linguala) a dintilor, pe interiorul arcadelor dentare.

Au la Magic Dent, la pretul de 2000 euro. Merita??