Crema autobronzanta

by: infanterista
Mi-am cumparat o crema autobronzanta L'oreal si m-am dat cu ea pe fata timp de 5 zile.La inceput mi s-a parut ca isi face efectul foarte bine..dar dupa a 5-a zi..chiar daca inca mai aplicam seara pe fata, deja se vedeau multe pete pe fata..si din ce in ce mai multe..pana cand ma saturasem sa privesc cum fata mi se degradase..si mi-am dat jos autobronzantul...din ce cauza sa fie? firma sau ce?
 

alexandra27

alexandra27

Piz Buin

05 Mai 2009, 16:58

Infanterista, si eu am avut cam aceeasi problema ca a ta. Am zis ca n-o sa mai folosesc creme autobronzante, dar la sfatul unei prietene care foloseste produse din gama Piz Buin, pe care le gasesti in lanturile de farmacii, mi-am schimbat pararea despre cremele autobronzante. E o gama diferita de celelalte, nu lasa pete, are un miros placut si mai ales, nu iti lasa pielea culoarea morcovului, asa cum am patit cu alte creme de genul asta. Le am incercat si eu si sunt extreme de multumita!

alexandra27

alexandra27

alexandra

05 Mai 2009, 16:56

stanescumirela
Membru

Salut. Eu una sunt de acord cu autobronzantele pentru ca nu au aceelasi efecte nocive ca solarul. Si pentru a avea un bronz cu aspect natural si de lunga durata, eu folosesc produsele din gama Piz Buin, pe care le-am cumparat dintr-o farmacie. Nici nu compara cu alte autobronzante pe care le am folosit, gen Dove, Garnier si altele…
Am renuntat la ideea de solar, dupa ce m-am convins ca gama Piz Buin e cea care mi se potriveste cel mai bine.

c4rmen

c4rmen

bronz uniform

04 Apr 2008, 10:29

Ideal pentru mine este bronzul dobandit prin expunere la soare,nici acesta in exces. Eu de curand am inceput sa folosesc autobronzantul de la piz buin,de care sunt cel putin incantata. INFANTERISTA, cauta piz buin pentru fata daca vrei un bronz uniform.

alanis

alanis

creme autobronzante versus solar

23 Mar 2008, 13:22

Solarul emite de pana la 5 ori mai multe raze UV decat soarele natural de la miezul zilei, iar in conditiile in care 1 din 3 cazuri de cancer sunt legate in ziua de azi de piele, nu stiu cat de indicat e sa alegeti solarul pentru un bronz pe care il puteti obtine in mod inofensiv cu ajutorul autobronzantelor?! In plus, autobronzantele actioneaza doar la nivelul superior al epidermei, care contine in mare parte celule moarte. Mai ganditi-va si la faptul ca aproape 90% din procesul de imbatranire a pielii e generat de expunerea excesiva la soare. Ganditi-va doar la faptul ca persoanele care traiesc in zonele tropicale sunt mult mai ridate decat restul populatiei globului.

amalia_07

amalia_07

bronz natural

21 Ian 2008, 16:17

E o mare dilema de alegere intre solar si crema.. ambele sunt nocive daca sunt utilizate in mod excesiv.. prefer sa astept vara sa merg la mare.:)

julya_ionescu

julya_ionescu

solar

21 Ian 2008, 16:14

Eu prefer solarul decat cremele autobronzante, am inteles ca si acestea au anumite efecte negative asupra pielii folosite prea des.