Crema de ochi

by: ligia
As vrea o crema de ochi care sa hidrateze si eventual sa ma ajute cu pungile negre de sub ochi si cu cearcanele. Tot ce am gasit in magazin sunt antirid sau pentru ochi sensibili sau mai stiu eu ce. Are cineva vreo idee?
 

ginie_pp

ginie_pp

crema de ochi

10 Oct 2017, 17:31

Buna, Ligia! Eu folosesc o crema pentru ochi de la Bottega Verde, White Sublime se numeste. Am ales-o, in principiu, pentru ca are ingrediente naturale, la fel ca si toate produsele celor de la Bottega Verde. O aplic atat seara cat si dimineata , si de cand o folosesc m-a ajutat foarte mult sa reduc cearcanele si pungile negre de sub ochi. Contine extract de lemn dulce si acid hialuronic si are o textura foarte fina. Eu o aplic atat dimineata, cat si seara si observ ca am o privire mult mai luminoasa de cand o folosesc. Ti-o recomand cu drag!

katalina

katalina

creme

16 Mar 2007, 10:04

eu am incercat asa : blossom - am facut o alergie de toata frumusetea , mi s-au inrosit ochii ; apoi avene-pe baza de apa termala - mi s-a parut ca nu hidrateaza suficient; acum folosesc o crema greceasa, Aphrodite, cu musetel si ulei de masline si este foarte buna , hidrateaza foarte bine , ti-o recomand . Si in plus am inceput sa iau Detoxinal .

katalina

katalina

nu va grabiti sa aruncati banii pe creme minune..

02 Feb 2007, 12:48

eu as zice ca cearcanele , pungile de sub ochi sunt pobleme care uneori nu pot fi rezolvate complet nici cu creme nici cu anticearcan , pentru ca adevarata problema se afla undeva in organismul nostru care au drept cauze somnul insuficient, prea multe ore petrecute in fata monitorului, sau pur si simplu faptul ca nu bem suficienta apa ceea ce ne afecteaza rinichii, facvorizeaza retinerea toxinelor, etc, in plus tenul nostru in general nu poate arata foarte bine dk nu mancam sanatos

ariadna

ariadna

Crema de ochi Nivea

24 Ian 2007, 00:22

Am incercat si eu crema de ochi Nivea si este ochi intr-adevar, dar nu pot spune ca amm reusit nici cu ea, nici cu pliculete de ceai sa scap de tot de cearcane. Chiar si dupa 2 saptamani de somn suficient mai am pungi sub ochi - un pic asa

mini

mini

Dap

23 Ian 2007, 08:25

Si eu folosesc tot comprese cu ceai - la mine este ceai de musetel, dar oricum - dar ca si crema de ochi imi place mult crema de ochi de la Nivea - este albastra intr-o cutie mica si rotunda. Este pentru pungile de sub ochi si cearcane si chiar are efect.