cum sa ne ingrijim pielea la 25 de ani?

by: katalina
mai am o luna si fac 25 d ani si masperie ideea k tnul meu va incepe cat de curand sa se amturizeze, desi nu pot sa ma plang avand n vedere k lumea care nu ma cunoste spune k am 19 ani, eu vreau totusi sa am grija de mine, voi cum va ingrijiti astfel incat pielea sa se pastreze cat mai tanara?
 

carstea

carstea

creme potrivite

05 Oct 2007, 15:29

Pentru a avea un ten mereu frumos este foarte important sa il ingrijesti corect si cu produsele portivite.Trebuie sa te demachezi dimineata si seara si sa folosesti creme pentru varsta ta.ca o sugestie incearca Hydra desstresant de la Roc.Este o gama pentru femeile tinere care fac excese(nu dorm noptile, fumeaza si cel mai important au alimentatia defectuoasa).Te ajuta sa ai tenul mai proaspat si mai luminos.Incearc-o si o sa fii foarte multumita.
Ps:gama se gaseste numai in farmacii

kent

kent

Hidratarea

11 Mai 2007, 12:07

Indiferent de varsta pe care o ai, tenul si nu numai, trebuie foarte bine hidratat (mai ales cu creme de buna calitate si care sa nu-i dauneze pielii). Dar nu e de ajuns doar asta: trebuie sa ai si o dieta mai sanatoasa (nu trebuie sa renunti la ceva, ci doar sa fi moderata in consumarea lui) si nu in ultimul rand hidratarea organismului prin multe lichide (pentru a elimina toxinele). Asa ca maturizarea pielii tine de felul in care o intretii, incepand de la o varsta frageda.