Experienta neplacuta...

by: alig37
Buna seara fetelor,

Vreau sa va povestesc putin din experienta mea neplacuta in utilizarea unui produs numit Botox. In acelasi timp vreau sa va cer un sfat. Il folosesc de aproximativ 6 luni iar in perioada asta mi-am dat seama cu adevarat ce inseamna. Mi-am dorit sa fac o schimbare si am avut curajul sa o fac cu toate ca stiam in mare de riscurile la care ma expun. Dupa 6 luni in care lucrurile au fost excelente, descopar acum, in perioada in care am redus din injectiile, ca am mult mai multe probleme de ten decat aveam inainte. Sunt depasita de situatie. Ma gandesc sa renunt, insa mi-e foarte frica de aspectul neplacut ce ar putea sa mi-l dea aceasta miscare. Va spun din propria experienta sa nu folositi Botox.
Aveti situatia mea ca exemplu, am 37 de ani.
Ce alternative mai am?
Help.
 

miadiagia

miadiagia

te-ai grabit

23 Oct 2010, 15:21

Exista 5 categorii de fillere si microimplanturi pe diferite criterii. De la profunzimea injectarii pana la potentialul alergizant, efectul stimulator, origini (naturale si derivate). Poti schimba Botoxul cu un filler dermic potrivit.

alig37

alig37

raspuns

12 Oct 2010, 18:29

Ridurile din zona ochilor sunt mult mai evidente decat inainte iar pielea are un aspect ciudat.
Cred ca sportul si tratamentele naturale sunt cele mai eficiente, cele mai sigure.
Problema pe care o discutam si pe alte forumuri cu alte utilizatoare este strict legata de aparitia acelor riduri urate pana in momentul in care intru intr-un alt tratament, fie el si natural, bazat pe sport sau mai stiu eu ce minunatie.

lilly_buterfly

lilly_buterfly

in ce sens

11 Oct 2010, 09:06

"mult mai multe probleme de ten"? ce era inainte si cum este fata acum?