al pacino

by: pinky
cine il mai iubeste la fel d mult ca mine? am vazut aseara "dog day afternoon"... piticutul asta e un mare geniu... mi-a placut o replica f mult... era un schimb de replici ironice si politistul incerca sa il "fuck up" si al pacino ii zice (ma rog, sonny in film) "kiss me, i like to be kissed when i'm being fucked" prea tare... mai sunt si alti fani disperati pe aici?
 

corina_kittyc

corina_kittyc

ee

15 Nov 2008, 20:23

Nu prea ai ce discuta despre Al Pacino. Este bun si gata ce sa mai nu incape discutie. E super actor. Mi-a placut mult Simone daca tot ati adus vorba.

nicksone

nicksone

al pacino...

18 Aug 2006, 19:01

...e ACTOR. in topul personal este pe primul loc. impart actorii in 2 actorii: cei care fac filmele, mari si cei pe care ii fac filmele mari :). un al pacino, anthony hopkins, robert de niro ii poti vedea in orice film, dar prin jocul lor ies mereu in evidenta.

pisi

pisi

Mai, sa te uiti

24 Feb 2006, 11:42

la el , neaparat! Ideea filmului ti se poate parea banala, dar filmul e o nebunie , am ras cu lacrimi la el ! Pe bune, e supermisto, chiar n-o sa regreti, daca il vei vedea ! I-a placut si lui al meu, si el e tare pretentios la filme...

pinky

pinky

nu

23 Feb 2006, 19:04

nu m-a prea atras subiectul filmului... dar o sa-l caut :D

pisi

pisi

Andra,

23 Feb 2006, 15:11

l-ai vazut in filmul ala "Simone" ? Cand era el producator de filme ?:))