Black Dahlia

by: dubluveve
Am vazut filmul de la jumatate asa ca e posibil sa fi pierdut ce era mai interesant ... din ce am vazut mi s-a parut foarte incarcat. Atatea crime,sinucideri,oameni nebuni, perversiuni si tot tacamul. Un film prea baroc pentru gustul meu. In rest .. actori buni - Josh Hartnett si Scarlett Johansson sunt exceptionali ca de fiecare data, la fel si Fiona Shaw ("matusa" lui Harry Potter). Hilary Swank mi s-a parut nepotrivita, falsa, in rolul depravatei de conditie superioara. Actiunea e captivanta. :)

Daca se intampla sa-l vedeti astept si parerile voastre.
 

pisi

pisi

Plictisitor

06 Aug 2007, 13:20

Am vazut acest film si sincer mi s-a parut plictisitor si incurcat rau de tot,la un moment dat,aveam impresia ca asist la o conspiratie generala,fiecare se acoperea pe sine sau pe cei apropiati,fiecare mintea pe altcineva etc
Dar nu m-am putut opri sa nu admir jocul actorilor,mai ales al mamei lui Maddy,care a interpretat foarte convingator rolul mamei drogate si a femeii labile psihic.
Si ai dreptate,Veve,nu prea o prinde pe Hilary rolul de femeie fatala,a fost cam stearsa in acel rol,si n-am remarcat nicio asemnanare inre ea si Betty(fata ucisa,interpretata de Mia Kirshner,daca nu ma insel.
Mia a jucat in schimb remarcabil.

Pt Corynutza: acest film nu cred ca seamana cu "Saw".Daca iti plac filmele horror iti recomand "Hostel",n-o sa-ti mai trebuiasca nimic dupa ce vezi acest film.

corynutza

corynutza

asemanare

13 Apr 2007, 16:41

e cumva asemanator cu saw?sau macar e de groaza?eu caut numai filme sadice ,si de groaza,horror...mai ziceti-mi si mi3 cateva titluri.da sa nu fie sfuri.ceva real,ce se poate intampla...sau ma rooog....