Cel mai prost film ever

by: addy
Ati vazut vreodata un film atat de prost incat sa nu stiti daca sa radeti sau sa plecati din sala, un film atat de prost incat nici Zmeura de Aur nu l-ar lua in considerare?... Cred ca am dat peste un caz... se numea parca "Transformation".


 

corina_kittyc

corina_kittyc

Tenacious D in The Pick of Destiny

15 Nov 2008, 15:40

Cea mai mare porcarie pe care am putut sa o vad vreodata intr-un film. M-a socat ce filme pot scoate unii:|

dubluveve

dubluveve

Envy

03 Oct 2006, 12:23

Envy este o catastrofa! Un film cu Ben Stiller si Jack Black - de prin 2004 parca. De cand l-am vazut niciun alt film nu a reusit sa egaleze performanta lui Envy la categoria dezastre cinematografice. Se lupta totusi sa il detroneze un alt film cu Jack Black - Nacho Libre. Ar mai fi dupa parerea mea si Scary movie 4 sau Little man - niste tampenii absolute!( nu am rezistat sa le vad in intregime)

magdista

magdista

Cat woman si 8 femei

28 Sep 2006, 00:31

Ambele filme mi s-au parut nespus de tembele. Ah si sa nu uitam Mars Attack - prostie de film la nivelul distributiei de exceptie. :) BELEA!!

pisi

pisi

8 femei

27 Sep 2006, 10:35

Am adormit la acest film, ma mai trezeam din cand in cand, cand imi auzeam iubitul razand cu pofta de cat de teatral jucau tipele din film.
Era de ajuns sa mai vad cateva secvente din filme ca sa ma ia somnul din nou . :D
Un alt film f nereusit,dupa parerea mea:"Men in black 2 ",am dormit ca un ingeras si la acest film, mai ma trezeau urletele din film. :D
"Dune",cel in regia lui David Linch,superplictisitor,nu-l recomand decat dusmanilor.
"Ambasadorul" un film romanesc care mi-a dat dureri de cap,unul dintre cele mai nereusite filme romanesti din ultimii ani.
"Insomnia" cu Al Pacino,un film enervant de plictisitor.
"Dupa 28 de zile", se pare ca lumea mai avea nevoie de un nou film trash cu zombie.
"Troia", a meritat oarecum, ca are Brad un corp... In rest ,regizorul n-a respectat cartea,iar faza cu avionul a fost supertare. :D
"Robocop" si "Spawn",pur si simplu,groaznice
"Dreamcatcher"un film tare prost,ecranizare dupa un roman de-al lui Stephen King,cred ca acest a fost cel mai nereusit roman al lui care a fost ecranizat.
"Scream","Stiu ce ai facut asta vara","Scoobydoo",in general filmele de groaza pt adolescenti mi se par greu de digerat,subcultura la patrat.
"Amytiville" mi-a dat cosmaruri noaptea si am dat si banii aiurea pe bilet ca sa am cosmaruri noaptea :P,macar de ar fi fost un cosmar de calitate...
Mai sunt,cand imi voi aminti voi mai posta. :)