Desene animate
by: Va mai uitati la desene animate? Mergeti la productiile mari sau mai aveti si un serial de suflet?Tom and Jerry
hehe;)) eu nu am incetat sa ma uit la Tom si Jerry,au fost si sunt cele mai dragute desene animate,bineinteles pe langa Beauty and the Beast,Shrek,Printesa Sisi,Mickey,etc.:)
hm...
mie imi plac mult desenele de la disney ...foarte mult mi-a placut "Sinbad: Legend of the Seven Seas" interpretare: rol principal brad pitt intrati pe www.imdb.com si scrieti acolo filmul pt mai multe informatii,asa...mi-a mai placut lion king...a si the magic sword..mai sunt o gramada da nu-mi vin in minte acum:)
Cartoon Network?
Se mai uita cineva la Cartoon Network? Io ma uitam cand eram mica, acu ma enervez ca sunt dublate in romana.
Family guy
Family guy Si American Dad sunt serialele la care ma uit cu placere. Sunt bine ancorate in realitate. La noi se da Family guy pe Tvr 2 sau se dadea.
Desenele...
eu inca ma uit cu placere la desenele animate,chiar cred ca sunt interesante,de multe ori ma binedispun...de mica ma uitam la desene si se pare ca timpul nu mi-a orbit aceasta placere:)) eu cred ca ele reprezinta un sector absolut necesar in viata de zi cu zi...ce frumos e sa mai pastrezi ceva din copilul care erai...