filme in toamna 2010

by: 
Am fost in weekend sa vad The Town cu Ben Affleck, l-am vazut la Oprah si am zis sa mergem din curiozitate si ptr ca avea review-uri bune, mai ales ca Ben este si directorul filmului. ca subiect spargatori de banci si o dragoste imposibila. a fost ok filmul, nu m-am plictisit, nu acelasi lucru pot sa spun de Salt cu Angelica Jolie :(
 

e 2011 dar e toamna ... asa ca o sa continui aici

06 Oct 2011, 23:00

In ultima vreme sunt f obosita si stresata de la servici asa ca prefer comediile in locul filmelor de actiune. am vazut Friends with Benefits - usurel si simpatic, cred ca e primul film in care nu il urasc pe justin timberlake :) apoi am vazut 30 minutes or less ... haha ... a fost mai haios decat ma asteptam si saptamana trecuta am vazut 50/50 ... man, filmul asta numai comedie nu a fost , oricum nu imi pare rau dupa bani, numai ca ma asteptam sa rad din tot sufletul si nu a fost asa :( Oricum, am vazut reclama la urmatorul Twilight si abia astept sa il vad la cinema :)

Inception

13 Dec 2010, 23:34

l-am vazut in sfarsit acum cateva saptamani, mi-a placut la nebunie, abia astept sa iasa si pe disk sa il vad. Intotdeauna m-a captivat ideea de a avea acelasi vis cu altcineva. Tin minte ca am fost la teatru de papusi cand eram la gradinita, actiunea se petrecea in vis, doi frati aveau acelasi vis, stiu ca de atunci am fost intrigata de asta, si oricat m-am straduit cu fratele meu, nu am reusit sa avem amandoi acelasi vis :)) nici vorba sa il si manipulez sa faca anumite treburi in locul meu ... cum ar fi sa imi duca ghiozdanul :))

tashulina

tashulina

Da, e bun

22 Oct 2010, 09:41

The Inception, du-te neaparat sa il vezi. leo joaca bine, chiar foarte bine, as spune.

filme

05 Oct 2010, 22:28

vreau de cateva saptamani sa ajung la The inception , dar nu am noroc, mereu se iveste ceva, cred ca o sa il vad acasa pe ecran mic si cu asta basta. Azi am incercat sa ma uit la Shutter island, tot cu Leonardo di Caprio, nu am putut sa il vad tot, are cateva scene cam ciudate, nu stiu, dar parca in ultima vreme nu mai suport scene sangeroase :(, cu tot efortul pe care il fac sa ma uit la ele, ma trezesc ca nu mai pot sa umblu noaptea prin casa de frica :))

autumn

autumn

Recomand

04 Oct 2010, 09:13

"Heartless" pentru cei care prefera un thriller mai "de groaza" asa, un soi de Faust in varianta moderna. Imi place foarte mult cum joaca protagonistul, Jim Sturgess.

tashulina

tashulina

la cate

01 Oct 2010, 08:22

critici a primit "Salt" cred ca ar trebui ca Angelina sa se arunce de la etajul 20 de rusine !! :))