bani

by: babytree
as putea sa cer la serviciu bani in loc de bonuri de masa?
 

eli_mihai

eli_mihai

ideea mea

20 Nov 2010, 00:36

eu m-am gandit la o idee si sper sa mearga.mi-am facut un site si vreau sa ma bag in marketing afiliat poate mai scot un banut ceva.

giulietta

giulietta

compenseaza bonurile cu munca acasa!!

22 Sep 2010, 20:51

Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri...Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-100$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line...restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-mi un e-mail cu subiectul "LUCRU" pe adresa de e-mail govorig@gmail.com .Nu uitati sa scrieti la subiect cuvantul "LUCRU".Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti mail-uri petrecandu-ti 2 -3 ore pe zi in fata calculatorului. cu cat muncesti mai mult cu atat castigul va fi mai mare.100-300$/ SAPTAMANA.

tashulina

tashulina

He, he

09 Aug 2010, 08:45

cati nu ar vrea sa faca asta...din pacate nu se poate, cel putin din punct de vedere legal, deoarece bonurile de masa au alt regim de impozitare din partea statului.

Mai putin legal...poti, multi vanzatori de la magazinele d ecartieri ti le vor preschimba, insa in nici un caz la valoarea lor, ci mai putin..Deh, exista comisioane si aici...