Cum jonglezi in imobiliare cu 100.000 euro?

by: ankulina
M-ar interesa sa aflu cum poti investi cat mai inteligent o suma de 100.000 de euro in domeniul imobiliar.
 

giulietta

giulietta

munca la domiciliu!!!

22 Sep 2010, 21:02

Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri...Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-100$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line...restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-mi un e-mail cu subiectul "LUCRU" pe adresa de e-mail govorig@gmail.com .Nu uitati sa scrieti la subiect cuvantul "LUCRU".Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti mail-uri petrecandu-ti 2 -3 ore pe zi in fata calculatorului. cu cat muncesti mai mult cu atat castigul va fi mai mare.100-300$/ SAPTAMANA.

stefylik

stefylik

un sfat de la cineva priceput

23 Ian 2009, 02:49

nu ca doresc sa ma laud dar iti dau un sfat printr-un exemplu al meu
eu stau in rm valcea dupa cum probabil ai auzit exista mai multe statiuni(baile govora,baile olanesti,etc)am cumparat un teren langa baile govora pe care am construit niste case care le-am inchiriat la turisti care veneau in statiune,vazand succesul, in momentul de fata am 5 case de vanzare sunt foarte mari si la doar 90000euro,dak intereseaza pe cineva pot trimite poze daca imi da adresa de mail.deci sfatul meu e sa te axazi pe turism:la munte,la mare,langa statiuni.sa stii ca multi dintre oameni cauta sa inchirieze o casa cand e vorba de vacanta sau tratamente,relaxare nu se uita la hoteluri nu au aceeasi libertate.poti sa te aflii la mii de kilometrii distanta ca in cazul meu(eram in strainatate,veneam doar daca era ceva sigur aveam pe cineva care ma anunta lua avans de la cineva veneam,nu, mai asteptam)acum sunt definitiv acasa dupa 4 ani de strainatate.succes si bafta multa!

lucadezmir

lucadezmir

iti trebuie experienta

11 Ian 2008, 01:11

pentru un incepator in investitiile imobiliare, 100.000 euro este mult. pentru un avansat, este putin.
trebuie inainte de toate sa te intrebi ce vrei sa obtii de la aceasta investitie: protejarea banilor contra inflatiei?aprecieri ale valorii imobilului?cistig rezidual?
in functie de ce vrei si de personalitatea ta, se pot da o paleta de raspunsuri din care poti sa alegi