Discrepante mari intre salarii

by: cold_as_ice
Vorbeam aseara cu un prieten, care tine cu tot dinadinsul sa se faca hair-stylist si urmeaza cateva cursuri in paralel, dand o gramada de bani pe ele. La intrebarea mea "daca renteaza" banii cheltuiti si daca si-i va mai recupera, si-a sunat un amic, hair -stylist, care l-a si sfatuit sa urmeze cursurile, si l-a intrebat cat castiga. La telefon am auzit "intre 60 si 80 milioane, depinde de luna". Am ramas stupefiata. Exista castigurile astea, acum? Intr-adevar, lucreaza la un salon in Zona Dorobanti, unde sunt numai vile si castele, insa totusi...
 

autumn

autumn

De obicei

12 Oct 2010, 09:22

profesiile care presupun infrumusetare vor fi mereu la mare cautare, indiferent de cate crize financiare ne vor lovi...

tashulina

tashulina

Am o prietena

04 Oct 2010, 09:29

manichiurista si de curand s-a specializat si in pictura pe unghii. Vrei sa stii cat cere pe o deplasare la domiciul si o manichiura completa, cu pictura inclusa? 300 lei. Si are cliente non-stop.

criss84

criss84

nu stiu ce sa cred..

02 Oct 2010, 12:50

mi se par foarte exagerate sumele..cati bani ar trebui sa lase cele care merg la acel salon ptr ca el sa castige atat...salariul pe care il ia de la salon in general e f mic.

coafeza mea

02 Oct 2010, 05:47

are BMW, si de curand si-a luat un Harley Davidson ca sa se poata tine dupa sotul ei - are si el un bike la fel HD. Castiga bine intradevar, dar si lucreaza non stop, mie nu mi-ar conveni sa stau tot timpul in picioare si mai ales sa lucrez toate weekendurile.

iliescuamalia

iliescuamalia

acum ...

01 Oct 2010, 08:46

depinde ... poate a mintit, poate nu ... dar daca este un bun profesionist, stie sa se "vanda" ... pe munca pe care o presteaza ...