Cate abdomene faceti?
Cate abdomene va tine sa faceti atunci cand aveti chef de exercitii? Cate ar trebui sa fac zilnic pentru a avea un abdomen frumos?
- person assshhh
nici eu nu prea pot face abdomene, desi am niste vergeturi ma dau cu crema Mama Mio. sora mea o foloseste si ea e mai tare la abdomene decat mine...
01 Mar 201621:05 - person buna
Eu folosesc abtronic, iar cu ajutorul sau reusesc sa fac in jur de 120 de abdomene si in acelasi timp sa am un abdomen de plat...nu fac reclama...dar isi face banii.
13 Oct 200915:33 - person rezultate vizibile
buna si eu sunt obsedata sa am un abdomen plat si bine definit...si pentru asta incerc sa evit pe cat posibil dulciurile si prajiturile si fac TAE-BO.De cand am inceput se vad rezultate, adik pe langa ca lucrezi tot corpul si simti ca fiecare parte a corpului transpira, faci si muschi.incearca sa vezi, nu te chinui cu 100 de abdomene pe zi ca asa nu merge, te obosesti prea mult si restul corpului nu il antrenezi cum trebuie.peace!
25 Sep 200913:36 - person ...
100 de abdomene minim si un masaj cu o crema anticelulitica. Va propun si eu cateva exercitii:
07 Mar 200909:56
1. Primul exercitiu consta in a va intinde pe spate. Ridicati ambele picioare si executati 6 contractii timp de 3 minute, se repeta exercitiul de 2 ori
2. Tot intinse pe spate, ridicati picioarele pana formati un unghi de 45 de grade si executati 15 incrucisari ale picioarelor a cate 2 repetari timp de 15 minute
Incercati sa nu mancati paine cu cartofi, paine cu carne...incercati sa le mancati separat la intervale de timp si multe fructe ,greapfruit si ceai verde - person roxy
Eu fac 100 de abodemene , 100 de genoflexiuni si diferite tot 100...etc...in maxim 3 zile mi s-a parut k a disparut ceva grasime..dar a meritat ;) sa va zic cums a faceti :) puneti o perna pe picioare (si genunchi) apoi puteni ambele maini la ceafa si faceti sport;) merita sa stiti:)daca va e greu sa faceti abdomene alergati 3 ore...dar e mai usor prima etapa;)
21 Feb 200919:26 - person raspuns
ca raspuns pentru intrebarea ta (cate abdomene sa fac zilnic pentru a avea un abdomen frumos?) eu iti recomand cam 120 de abdomene si garantat vei avea un abdomen de invidiat... si 120 de abdomene pe zi se fac chiar simplu, in mai putin de 30 de min, eu nu consider un asa mare efort avand in vedere satisfactia de dupa... mult noroc in incercarea voastra...
02 Nov 200812:08 - person abdomene
eu fac aproape in fiecare seara 16 serii a cate 15 repetari, in total 240 de abdomene (diversificate)+ 4 serii a cate 20 de repetari pentru talie...
02 Nov 200812:05 - person 50
Eu mai mult de 50 de abdomene nu pot face. Ideea este sa faci abdomene din diverse pozitii pentru a tonifia muschii din aceasta zona.
22 Oct 200814:58
Recomandari
Newsletter Ele.ro

- person
"doar de aici poti procura talismanul flacarii violet insotit de formula de invocare a puterii sale."