retete culinare dietetice
buna tuturor!as dori sa imi spune-ti niste retete culinare dietetice,eu am incercat ciuperci umplute cu piept de pui(sunt f bune)dar altceva nush si nici nu gasesc(m-am cam saturat sa consum aceleasi alimente ptr dieta)!va rog sa imi spune-ti dak stiti .....!! va multumesc
- person Sugestie
La ultima reteta de salata,in loc de paste poti folosi cartofi fierti sau orez fiert.
29 Iun 200711:36 - person ...
va multumesc fetelor ptr retete!!:*:*
28 Iun 200720:13 - person continuare reteta
Speli salata si o toci,toci si ceapa verde,verdeata de asemeni o toci,tai catravetii felii subtiri,rosiile le tai pe sfert,usturoiul il zdrobesti si-l pui peste celalalte ingrediente,iar cand s-au fiert pastele le adaugi si pe acelea peste legume,dupa ce le-ai scurs in prealabil de apa,potrivesti la final de sare si ulei,si voila,asta e salata.
18 Iun 200720:20
Este foarte buna si sanatoasa.
Sa ai pofta! - person Tot salata
Ingrediente: paste fainoase,salata verde,verdeata(patrunjel,leustean),castravete,rosii,ceapa verde,cativa catei de usturoi(scuza-mi cacofonia),ulei de masline,sare.
18 Iun 200720:19
Fierbi pastele( cantitatea sa fie atat cat cosnideri tu necesar ca vei manca)dupa instructiunile de pe pachet. - person Retete
Uite o reteta de salata superdelicioasa:
18 Iun 200720:12
ai nevoie de rosii cherry(sunt micute,dar extrem de dulci,daca nu gasesti rosii cherry,cumpara rosii normale),cateva foi de salata verde,mozzarela(sau urda) si ulei de masline presat la rece,piper,sare.
Rosiile le tai in jumatati(daca sunt cele mici),daca sunt rosii obisnuite la tai in sferturi,toci foile de salata(4 foi iti ajung),tai mozzarela feliute subtiri,adaugi un picut de sare,un picut de piper,si cativa stropi de ulei de masline.
Sanatos si satios,sa ai pofta! - person sunt atatea retete noi
buna, chiar ai de unde sa incerci o groaza de variante de retete pentru dieta. In sectiunea de dieta gasesti retete pentru diferite regimuri de slabit. Preferatele mele sunt salatele :D
15 Iun 200711:48
http://gastronomie.ele.ro/diete.html