Creme antirid

personeumirela12

Este cineva aici cine a folosit poate creme precum Lefery?

• person Produse antirid

Eu iau pentru asa ceva un ser de la Orphica si e bunicel. Ma ajuta sa scap de talpa gastii de la ochi.

04 Sep 201713:36
  • person Ialuron Plus Bottega Verde

Buna. Eu te sfatuiesc sa incerci Ialuron Plus de la Bottega Verde. Este un ser extrem de eficient, cu o concentratie de acid hialuronic, special conceput pentru a profita la maxim de pretioasele virtuti ale acestui ingredient functional. Este potrivit pentru toate tipurile de piele din ceea ce am observat. Il mai folosesc si prietene de-ale mele. In plus, este o baza excelenta de machiaj. Ti-l recomand! Sunt foarte incantata de el!

07 Aug 201711:19
  • person recomand

Buna! Eu iti recomand crema cu acid hialuronic de la DermaE. Este hidtratanta si imi place mult cum se simte pielea dupa ce aplic aceasta crema. Isi face treaba bine si chiar respecta ce promite.

20 Iul 201719:15
  • person Perle

Bună, merci de sfat, dar cred ca Perle Bleue Visage este cea mai buna crema cumparata de mine si de ceva timp pot spune ca efectele date de acest produs sunt mai mult decat multumitoare :)

10 Iun 201716:57
  • person crema

Buna Mirela! Eu am descoperit o crema antirid pentru fata, pe care o poti folosi atat pe timpul zilei, cat si seara. Este un tratament cu pro-retinol si extract de goji, dar are si protective solara 15. O folosesc de jumatate de an si parca am intinerit! Imi simt tenul foarte fresh si hidratat, iar ridurile nu mai sunt asa vizibile. O poti gasi pe site-ul lor, imi place ca la fiecare comanda imi dau un produs full size, de exemplu ultima data am luat un sapun de maini din gama cu orez.

11 Apr 201716:45
  • person rid

Am gasit o crema mult mai buna care are efecte mult mai bune : e-beautyjournal.com/40/frumusete/perle-bleue-otn-2-wm-b-n/?aid=80242

01 Dec 201611:59
  • person rid

Se pot citi foarte multe sfaturi pretioase pe aceasta pagina - https://biancaipasdefrumusete.wordpress.com/ - si produsele sunt incercate d mine, pot fi citite si opinii pozitive pe internet :)

28 Nov 201623:57
  • person Creme antirid

Primesc tot felul de recomandari ale acestui produs cu ca ar fi foarte bun, desi l-am folosit si am avut efecte bune , vreau sa ofer cadou aceasta crema si vreau sa ccunosc mai multe cazuri de persoane care au avut efecte... sau poate recomandarea altor creme

30 Apr 201618:31
Recomandari