idei de cadouri
Dragele mele
Sigur ne-am confruntat toate cu dificultatea de a alege cadoul potrivit pentru iubit/sot/parinti/ sefi stc. Am deschis acest subiect pentru a ne impartasi idei de cadouri pentru cei dragi. Ma gandesc sa fac un fel de baza de date cu toate ideile de cadouri (de la voi, dar si de la rudele si prietenii mei) pe care sa o pun aici, pe forum. Ce ziceti?
- person Recomand www.atelieruldebrodat.ro
Recomand cu mare incredere www.atelieruldebrodat.ro care face cadouri personalizate minunate. Ei transforma un cadou monoton reprezentat de halate baie si prosoape personalizate prin broderie intr-un cadou unic si deosebit. Am comandat si am fost foarte incantata de calitatea produselor, de broderiile superbe si de impachetarea in cutii de cadou.
01 Apr 202217:49 - person Cadou pentru casÄ
Mie imi place sa primesc multe cadouri, iar cutiile care contin mai multe produse imi plac tare mult. Am primit un âgiftboxâ sau âcadou tematicâ si mi-a placut ffff. mult. Asa ca il recomand http://intothegift.ro/cadou/acasa-cadou-pentru-casa/
17 Aug 201718:18 - person Cadouri deosebite
Fiind in pana de idei, am cautat pe internet si i-am gasit pe cei de la Gift For You https://giftforyou.ro/ . Au cadouri frumoase pentru femei, copii sau barbati si preturile sunt foarte ok.
17 Aug 201710:28 - person Cadouri Strasnice
Un cadou exceptional pentru orice ocazie va recomand platourile din lemn masiv (colectia Black) de la atelier Strasnic http://www.strasnichandcrafted.ro/
22 Iul 201713:00 - person Cadouri Strasnice
Un cadou excepÅ£ional pentru orice ocazie vÄ recomand platourile de la atelier StraÅnic http://www.strasnichandcrafted.ro/
22 Iul 201712:57 - person ceva legat de cafea poate..?
Sunt site-uri care fac giftbox-uri dragute. Spre exemplu daca persoana e iubitoare de cafea (sau pt vreo sefa/colega de munca e perfect), recomand coffeecollage.ro. Au o ditai cutia cu cafea, sirop si tot felul de alte chestii luna de luna (luna asta au un planner inclus cu pictograme cu cafea de ex. Si ambalajul e simpatic, nu mai trebuie sa ambalezitu. Sau sunt si site-uri care fac cutii de cosmetice (dupa alea nu ma omor totusi pt ca in Romania pun multe sample-uri si arata kitschos.
05 Iul 201710:01 - person Cadouri Paste
Eu nu stiu daca sa-i iau cadou de Paste de aici http://www.gadgetworld.ro/ Credeti ca ar fi atras iubitul meu de ceva din magazinul asta?...
31 Mar 201713:14 - person Un cadou excelent pentru iubitÄ/soÈie/soÈ
VÄ propun ca pentru o persoanÄ deosebitÄ cum ar pute fi soÈia sau sotul sÄ alegeÈi o bijuteri care sÄ arate implicare cum ar fi un lanÈiÈor frumos, o pereche de cercei de aur în cazul doamnelor sau ceva ce ar crea o surpriza placutÄ Èi apreciatÄ.Eu personal am cumpÄrat recent un inel de pe magazinul www.GLAMIRA.ro . Èi am fost foarte mulÈumit de calitatea acestui inel, de faptul cÄ am putut sÄ-l personalizez prin imprimare laser dar Èi de timpul foarte scurt de procesare Èi livrare al comenzi.VÄ recomand sÄ vizitaÈi magazinul Èi o sÄ puteÈi face un cadou excelent!
15 Mar 201718:56 - person Jucariile de plus nu mor, acum sunt si perne
Buna de curand am cumparat verisoarei mele o perna plus in forma de ursulet. S-a bucurat imens ca e si un plus, doarme pe ea seara de seara si a venit ambalata intr-o bomboana rosie de efect. Chiar a fost super entuziasmata si eu ma bucur ca in sfarsit nu mai uita de plusurile primite cadou.
26 Sep 201617:25
Am cumparat de pe https://kinderpillows.com/ - person CAdiouri autentice
Nu stiu ce cautati voi, dar eu sunt interesata si de partea de sustenabilitate, dezvoltare zonala. Cadouri frumoase gasim destul de multe, dar sunt ele si romanesti, sunte ele handmade, sunt facute de romani? Marea majoritate NU sunt si tocmai de aceea eu caut lucruri autentice, ceva care sa insemne mult mai mult, si asa am gasit www.daruriautentice.ro! Merita sa aruncati o privire, mai ales ca si ambaleaza cadoul si pun si o felicitare din partea lor! nice, nice
05 Iul 201620:43 - person cadou petrecerea burlacitelor
Eu am cumparat de aici http://intothegift.ro/cadou/cadou-cutia-cu-amintiri-frumoase/ un cadou pentru o viitoare mireasa. I-am oferit cadoul la petrecerea burlacitelor (ma rog... asa se numeste :). I-a plÄcut mult. Si vad ca mai au si alte chestii interesante si pentru barbati.
07 Iun 201609:07 - person Cadouri unice in Romania
Gasesti la adresa de mai jos chestii foarte interesante si de calitate:
26 Mai 201615:15
http://bluegifts.ro/cautare?tag=unic+in+romania
Au si magazin in Iasi, Palas Mall.
www.bluegifts.ro - person Cadouri pentru cei dragi
mai simplu cauta online surse de inspiratie
18 Feb 201615:01
https://www.cassidy.ro/cadouri-barbati/
https://www.giftexpress.ro/cadouri-pentru-el - person super idee de cadou :D
eu nu stiam ce sa cadou sa ii iau celei mai bune prietene. e genul care cam are de toate. si dupa ce am colindat o groaza si nu am gasit nimic, am dat peste o oferta foarte draguta si cocheta de la un salon din bucuresti.
07 Oct 201114:05
poti sa oferi cadou vouchere la ei, stabilesti suma "cadou" iar persoana isi face ce vrea de banii aia (tuns, spalat, masaj, machiat, mani, pedi, bronzare organica, etc..) cam orice :)
[daca e cineva interesat, aici am gasit oferta: http://www.familycenter.ro ]
bafta!! xoxo - person cadou sot
Ce ma bucur ca v-am gasit,asa m-am hotarat si eu ce sa ii fac cadou sotului de ziua lui,ca nu mai stiam ce sa ii dau.Am intrat si pe situri-le recomanate de voi si din una in alta am dat peste un site ilux.ro in caz ca va va ajuta,pe mine ma ajutat:D si a fost prima data cand am comandat online unde am gasit buoni de camasa ce pot fi personalizati.A fost impresionat cand si-a vazut faimoasele initiale gravate pe butoni,nu ma asteptam sa il surprind atat de mult,iar pe langa astia i-am pregatit si o cina romantica cu mancarea lui preferata si tot tacamul:)Va multumesc pentru toate sfaturile,probabil ca o sa mai urmez unele din ele:)
07 Oct 201113:19 - person COSMETICE PROFESIONALE
Vreau sa va aduc la cunostiinta ca din dec.2009 a aparut si la noi in tara, asa cum este si in alte tari din occident(Germania,Anglia,Franta,Spania si altele), un magazin specializat pe comercializarea produselor cosmetice profesionale(sampoane,masti pt par, tratamente pt ingrijirea fetei, a corpului, a parului, oja ,tipsuri pt unghii, geluri de dus).magazinul are peste o 1000 de produse. De acum nu mai trebuie sa le cumparati doar din saloanele de infrumusetare ci pur si simplu veniti la magazin sau comandati pe internet. Adresa este
09 Ian 201020:01
bd. IULIU MANIU NR.273-279
vis-a-vis de Metro militari, linga Skoda
www.beautypalace.ro - person Cadoul potrivit!
Pentru a gasi cadoul potrivit pentru orice ocazie si pentru oricine, va recomand cu caldura site-ul www.giftland.ro ..Aruncati o privire si cu siguranta veti gasi exact ceea ce cautati.
13 Iul 200921:17 - person o trusa de farduri
cadoul perfect pentru o doamna sau domnisoara, la preturi destul de variate, in asa fel incat sa fie ori un cadou sofisticat ori unul accesibil ca pret e o trusa de farduri.
20 Mai 200921:05 - person Un cadou care m-a scos din incurcatura
Buna fetelor,
20 Mai 200909:48
Am descoperit si eu zilele trecute un loc de unde sa imi procur cadouri care nu se gasesc chiar oriunde.
Aveam nevoie de un cadou deosebit pentru sotul meu... si am gasit. I-am luat un suuper radio retro.
Am gasit radioul pe un site de cadouri www.cemarfa.ro
Oricum, cred ca e nou pentru ca pana acum nu il descoperisem, iar eu cumpar destul de mult de pe net.
Sper ca v-am fost de ajutor. - person CADOURILE MELE...
IMI PLACE ACEST FORUM...am sa va povestesc si eu ce cadouri am facut sotului meu...suntem casatoriti de 2 ani, stam impreuna de 3 ani si ne cunoastem de 8 ani...deci mi-au trebuit foarte multe idei de cadouri...acum pe 27 este ziua lui si chiar ma gandeam ce sa-i iau...am gasit acest forum si chiar imi sunt de folos anumite idei. ultima data de sf ion i-am cuparat un medalion de aur cu zodia taur pe care stiam ca si-l doreste...cum era f mic...m-am gandit sa l fac un pic curios...asa ca l-am ascuns intr-un burete de baie din acela cret...buretelul intr-o cutie...i-am scris tot felul de mesaje lasandu-l sa creada ca i-am luat cadou un burete...cutia am pus-o intro cutie str8 sa l fac sa creada ca i-am luat parfum si tot asa cu bilete..a durat ceva pt k l-am ascuns bn astfel incat la un moment dat a crezut k buretele era cadoul....se daduse batut...si tot asa cutii in cutii cu diverse felicitari si mesaje....altadata 2 savarine cu inimioare p ele...tort in forma d inima...imi place sa fiu asa sa surprind mereu persoana iubita insa sotul meu este din pacate o persoana care nu prea este impresionata...lucru care ma deranjeaza d f multe ori...
23 Apr 200914:36 - person Cadouri personalizate
Daca doriti un cadou personalizat si unic pentru cineva drag, va recomand blogul www.cadouripersonalizate.wordpress.com sau site-ul www.personalizari-reclame.ro.
21 Apr 200918:24 - person un site util...
Aruncati o privire si pe www.cadoul.com Chiar e asa cum spun ei: "Poate nu suntem cel mai mare magazin online de cadouri, dar cu siguranta suntem alegerea potrivita pentru a ajunge la inimile celor dragi voua." - merita vizitat, am gasit aici lucruri care au reusit sa-mi smulga un zambet copilaresc sau care mi-au trezit curiozitatea! Livrarea rapida!
16 Feb 200918:07 - person Accesorii pentru toate buzunarele si gusturile
S-a lansat cel mai nou site cu accesorii, bijuterii, jurnale, genti. www.fancytrendy.ro
16 Feb 200913:29 - person romantik
sunt cu iubitul meu de 3 ani si i-am facut toate surprizele care mi-au venit in cap.De exemplu ne-am "casatorit".am cumparet 2 verigete,am facut pe pc un certificat de casatorie exact ca cel real,l-am dus pe malul unui rau si ne-am casatorit....si acum dupa 2 ani purtam verigetele si avem de gand sa le purtam mult timp de acum incolo..a mai fost o faza...cu baia...petale de trandafir..lumanari...sampanie..fff romantic.Sunt multe idei ca biletelul cu te iubesc lasat in cutia postala, calendar personalizat cu pozele voastre,dar cea mai frumoasa a fost un caiet in care am scris toata povestea noastra,cu poze,mesaje trimise de el,convorbiri pe mess...amintiri
14 Ian 200922:21 - person idei de cadouri...
sunt noua pe acest site... dar v'as recomanda cu caldura cadourile pentru barbati de pe www.magazin-cadouri.ro
11 Ian 200923:09 - person cadou pt sot
vine ziua sotului meu si nu stiu ce sa-i iau.M-am gandit la un aparat de barbierit ultimul"racnet".Ce parere aveti?
01 Dec 200816:04 - person cadoul meu...
de curand parintii mei au aniversat 25 ani de la casatorie...am pierdut 2 sapt prin centrele comerciale cautand ub cadou "bun". Pana cand am gasit site-ul asta "www.glassclass.ro".Asa ca le-am luat de aici un cadou, zic eu "special" pt ei. E vorba de 2 pahare si 1 sticla de vin(bun).pe langa astea mai erau si cateva mici accesorii...in fine, dragut cadoul si le-a placut si lor.
17 Nov 200814:55 - person idei de cadouri...
idei de cadouri puteti gasi pe www.goanadupacadouri.ro
14 Aug 200815:44 - person un sfat
am avzut mesajul tau si nu inteleg ce e atat de greu sa gasesti un cadou, ati gasit acest site si va e greu sa cautati unul de cadouri :). Nu am nimic cu acest site, nu intelegi gresit, imi place si voi reveni, ideea e ca e simplu sa gasesti un cadou, eu sunt fidela unor magazine online care tot timpul vin cu ceva nou iar favoritul meu e GiftLand (www.giftland.ro)- scuze daca nu trebuia link . Au cadouri si pentru barbati si pentru femei si in plus le poti si personaliza :). Ideea e ca pana tu o sa ajungi la o alta ocazie cu siguranta magazinele online vor aduce idei noi de cadouri asa ca fara frica "se poate sta", nu vei ramane in pana de idei/cadouri :).
14 Iul 200800:23
P.S. super fomrum-ul asta. - person i need some help
Prietenul meu implineste curand 16 ani si habar nu am ce cadou as putea sa-i fac:| suntem impreuna de aproximativ 3 luni,asa ca nu pot spune ca ii cunososc foarte bine gusturile:( imi poate da cineva niste idei? va rog mult...
24 Iun 200813:43
merci>:D<