480kcal in30min!

personmi_re_la18

-dupa sesiune m-ar tenta si pe mine sa-mi fac un abonament la tae-bo,numai ca am auzit ca sunt destul de solicitante exercitiile iar eu obosesc usor(mai ales ca nu am antrenament);sa fac inatai cateva sedinte de aerobic pt a intra in forma?sau nu e chiar asa de greu si pot incepe direct tae-bo?
-si este adevarat ca se ard 480 kcal in doar30min?(asta daca faci corect exercitiile presupun:)

• person raspuns

-tu ai castigat abonamentul la 1runda a concursului,nu?de cat,8sedinte?e marfa sala?e curat?

05 Feb 200622:33
  • person He, he, he...!

Eu am inceput de saptamana trecuta tae bo. Nu mai facusem sport organizat de vreo 7-8 ani... Nici la facultate nu am facut sport, pentru ca il consideram o pierdere de timp. Insa am inceput din ianuarie sa urc scarile (locuiesc la etajul 6) si am constatat ca nu prea mai am antrenament. Deci... m-am apucat de tae bo. Am intrebat la inceput daca au si grupe de incepatori, mi s-a raspuns afirmativ (desi realitrea e alta: sunt incepatori si avansati in aceeasi grupa, pentru mobilizare). Nu am putut face toate exercitiile. E o perioada de 10-15 min de incalzire, pe care o poate face oricine, apoi inca vreo 15 min de exercitii specifice tae bo, pe care eu am incercat sa le fac, dar nu am intrat in ritm, apoi ultima parte e legata de aerobic. La a doua sedinta am mai facut dintre exercitiile pe care le sarisem data trecuta si... sper ca de saptamana asta sa pot face si mai multe! Nu stiu cum e cu caloriile, dar in mod sigur transpiri mult si te simti super biNE! Eu am venit cantand de la prima sedinta! Sper sa ne intalnim pe-acolo, in mod sigur nu vei regreta!

05 Feb 200618:53
Recomandari