Banda de alergat
ce parere aveti despre acest aparat? oare nu este mai bine sa optam pentru alergatul in parc? ma gandesc ca daca tot vine caldura, nu are rost sa irosim banii pe abonamente la sala pentru a alerga pe acea banda...
- person Slabit
Este foarte greu sa urmezi diete, mai ales cand ai deja o greutate cu mult peste limita. Eu am trecut printr-o astfel de perioada care s-a lasat cu depresii si mersul saptamanal la nutritionist, dar pana la urma m-am prezentat la domnul doctor Dobos, ca stiam ca este renumit ca medic estetician si am apelat la bisturiu. Sincer, nu cred ca reuseam sa slabesc altfel.
07 Dec 201515:58 - person Nu
In nici un caz pentru acest aparat, mai bine alergatul intr-un parc, este si oxigenat si mult mai placut si relaxant
20 Aug 201315:51 - person banda de alergat
din pacate am cumparat una acum 2 ani, am folosit-o in prima luna si de atunci sta degeaba, ocupa locul. Nu se compara cu alergatul prin parc! Regret ca am dat banii pe asa ceva
03 Iun 201321:51 - person Banda e pentru iarna
Eu consider ca este important pentru sanatatea noastra sa ne bucuram de vremea frumoasa de afara. Eu alerg in parc de fiecare data cand imi permite vremea, iar iarna aleg mersul la sala. Sunt in proces de slebire si pot spune ca am slabit foarte frumos. Bineinteles sunt atenta la alimentatie si iau suplimentele naturale slim&fit.
30 Mar 201218:07 - person pentru a ma mentine in forma
merg foarte mult pe jos iar primavara si vara prefer sa alerg in parc, nu am folosit niciodata banda de alergat, mi se pare plictisitor
28 Mar 201214:09