Care credeti ca e cea mai buna combinatie pentru a slabi?

personbabyface

De-a lungul timpului am incercat fel de fel, chiar daca aveam nevoie sau nu. Din proprie experienta unele metode pot da rezultate daca este inclus si sportul.

• person Slim&fit si sport

Exercitiile fizice, alergatul si innotul sunt cele mai bune. Eu am combinat slim&fit , impreuna cu ceva sport si asa da am avut rezultatele dorite intr-un timp dorit.

20 Aug 201315:54
  • person Happy Colon

Pentru a slabi echilibrat . din punctual meu de vedere , trebuie combinata miscarea la sala cu un supliment alimentar bogat in fibre . Eu am un astfel de produs , efectul este foarte bun deoarece reduce senzatia de foame si inlatura mai repede toxinele din organism . Se numeste Happy Colon , l-am achizitionat de la firma Ladys si este foarte ok la prêt . Recomand cu incredere  Spor la treaba 

26 Mar 201315:53
  • person Bravo

Ai perfecta dreptate...DA,sala este cea de langa Wolksbank.Eu sunt acolo,la sala de la parter martea si joia de la 19.00 si sambata,sala de la etaj de aerobic,ora 12.00.Poti intreba de mine la receptie,este si un afis acolo pe un panou,despre mine.CRISTIAN

30 Ian 200614:41
  • person NU INFOMETARII!!!!!!!

Infometarea e cea mai mare prostie. Si asta o spun pe propria mea experinta, desi daca stai si observi ai la inceput poate un rezultat minim apoi corpul reactioneaza, isi face provizii din putinul pe care il mananci.
    Asa ca bad idea cu infometarea, plus ca ai toate sansele sa te trezesti cu o anemie nasoala.
    Sportul ruls!

27 Ian 200619:40
  • person Vreau si eu

Vreau si eu la TAE-BO. Numai ca am prea mult timp. As dori mai multe informatii legate de acest program si de sala de la universitate, daca e cumva cea de langa banca.

27 Ian 200619:35
  • person POST????

Hmmm, eu de obicei cand tin post ma ingras sau ma mentin. Cum vrei tu sa slabesti mancand paine nu ma prind...

27 Ian 200611:19
  • person HELLO!!!

Alternativa infometarii sau a regimului alimentar este varianta cea mai usoara si la indemana dar nu si cea mai buna...Sa va spun un secret:variata ideala pentru a slabi este sa faceti TAE-BO si sa tineti toate posturile din calendar...Restul sunt false deviatii de la origine.Daca duci o viata sanatoasa si faci TAE-BO vei slabi neintarziat.

26 Ian 200613:22
  • person chiar f gresit

cea mai buna metoda de slabit consta intr-un regim alimentar potrivit, adica sa nu exagerezi cu nimic, sa mananci bine, dar numai chestii sanatoase, cu grasimi putine etc... si desigur sa combini asta cu ceva miscare... infometarea e o mare prostie... poti sa manaci mai putin eventual, si sa te mentii in directia asta si totul o sa fie oke... iar c mai ramane se da jos prin sport, care pe deasupra te relaxeaza, te mentine in forma si te ajuta si psihic sa ti se para ca ai slabit mai mult :) iti zic eu din proprie experienta :)

23 Ian 200617:06
  • person gresit!

-prin infometare nu faci decat sa privezi organismul de ceea ce are nevoie iar mai tarziu isi va lua revansa,,vei pune la loc mai mult decat ai dat jos dupa cateva saptamani sau chair mai repede!

23 Ian 200616:35
Recomandari