Dans hip-hop, Tae Kwon Do, balet si karate..toate intr-o ora de TAE BO
am tot auzit de mai bine de 1 an de tae bo..curioasa din fire am incercat sa aflu mai multe despre acest sport inventat in anii ‘80...ce am aflat ? ca intr-o ora de tae-bo se ard circa 600-800 de calorii, ca iti da energie si asigura flexibilitate si tonus muscular daca este practicat cu regulariatate...
..nu este un sport usor, dar - din cat am citit- merita incercat...
- person Dap
Dar o data ce incepi sa te duci, nu prea te mia poti lasa. cel putin pentru mine asa a fost. Mai ales cand m-am apucat de Tae Bo.
27 Ian 200611:18 - person multumim pentru raspunsuri..
in primul rand: iti multumim pentru raspunsuri...ai dreptate e greu pana incepi sa mergi la sala, dar ne-am obisnuit sa gasim permanent scuze: nu avem timp, nu avem cu cine..iar statul la birou cu orele ne face sa devenim din ce in ce mai lenese..asta e adevarul din pacate...
27 Ian 200608:33 - person E-mail
cncreation@yahoo.com
26 Ian 200612:56 - person CRISTIAN
Tae-Bo este cel mai eficient stil de aerobic si fitness pentru persoanele de toate varstele.Rezultatele se vad imediat si in plus de asta te simti bine, te distrezi, scapi de stress, asculti muzica...Totul consta sa treci peste pasul cel mai important si anume sa vi la sala. Si mai este important ca cel ce preda acest stil sa stie ce face si sa o faca cu placere.
26 Ian 200612:54 - person dificil ?
pare destul de dificil la inceput - trebuie sa ai rezistenta si destul de multa flexibilitate, dar daca odata inceput se vede si se simte schimbarea..de ce nu?
23 Ian 200617:26 - person interesant
-intr-adevar suna foarte interesant si provocator in acelasi timp;probabiul ca abia dupa cateva sedinte reusesti sa faci cap coada exercitiile;
23 Ian 200616:31
Recomandari
Newsletter Ele.ro
- person
""femeile sunt facute sa fie iubite, nu intelese" - oscar wilde"