dans oriental

personkavajava

Daca s-ar organiza cursuri si seminare de dans oriental (impropriu numit dans din buric) ati participa?

• person 4 dance :D

https://www.youtube.com/watch?v=jY5inehp5tw

03 Nov 201716:37
  • person Pt. TRUPA DANS ORIENTAL

Sal tuturor! Sunt in cautarea a 2-3 fete (din bucuresti sau sa locuiasca in bucuresti) pt o noua trupa de dansuri orientale. Pt detalii lasati-mi va rog mesaj pe mail : fafa116@yahoo.com

28 Mai 200916:23
  • person cursuri de dans

Stie cineva cam cat ar costa aceste cursuri?

18 Dec 200612:15
  • person belly dance

se fac cursuri de belly dance(dans oriental)la CLUB TEZAL pe linga Biserica Casin de doua ori pe saptamina

16 Dec 200619:38
  • person Belly Dance in Romania

zum - zum!

dansul oriental este intr-adevar ceva deosebit, va spun din experientza.... adik vreo 3 ani!

daca doriti sa invatati, se mai tin cursuri de belly dance la Clubul Tezaal din Bucuresti (pe langa Arcul de Trimf) - puteti suna la 224 35 29 pentru mai multe detalii. Instructoarea se numeste Cristina si este foarte priceputa - conduce si o trupa de dans oriental, Celestial Belly Dancers (bellydancers.ro).

va doresc succes!

22 Mai 200615:17
  • person pt sprin girl

-da,am vazut ca langa Ase(pe Lascar catargiu,cum mergi spre Victoriei)este Center Stage si au astfel de cursuri;

17 Ian 200623:12
  • person cursuri dans

-astfel de cursuri am vazut ca se fac in p-ta romana pe bd-ul lascar catargiu(daca nu ma insel)
    exact langa ase;

14 Ian 200623:18
  • person pentru nimphae

Salut!
    N-am scris ca n-ams avea muzica, am intrebat numai de unde ai gasit tu muzica. Eu am o groaza de CD-uri, dar in Ro n-am prea vazut asemenea muzica.

Eu nu prea inteleg aversiunea pe care o au unele femei pentru dansul din buric pe care il confunda cu "manelele" - lipsa de informatie! Noi romancele avem dansul in sange.

Cu monezile nu prea stiu ce sa te sfatuiesc. La magazinul scolii mele de dans se gasesc atat cordoane cu monezi cat si monezi la punguta, aurii sau argintii. Nu stiu cate monezi sunt la punguta sau cate pungute sunt necesare la o centura. Eu am o centura cu monezi si margele, si una in intregime din metal, cu scarabei si alte motive egiptene. E superba, dar cantareste o tona si in plus e cam veche si cand fac shimmy zbora scarabeii in toate partile. Dupa dans trebuie sa-i vanez si sa-i agat la locul lor. Cred ca am sa pun centura pe perete, langa papirusul egiptean, ca decoratie.

Daca ai fi din Bucuresti ti-as aduce monezile cand vin acum de Craciun, dar pana la Miercurea Ciuc mai greu. Oricum ultima profa araboaica ne-a spus ca nu se mai poarta monezile acum. La moda sunt "rochii" adica sutien si fusta mulata, unite printr-un fel de plasa crosetata, fiindca e indecent ca pielea sa fie complet goala. Sutienul si fusta sunt brodate cu fir si cu margele si petre, fara monezi. Asa ca daca nu gasesti monezi, nu-i nimic, esti moderna :-)

23 Nov 200518:49
  • person intrebare

Eu sunt in cautarea de dansuri orientale in special din buric. Stie cineva dc se fac cursuri in Bucuresti? Thx

23 Nov 200510:02
  • person pentru nymphae

Draga mea, eu nu locuiesc in Romania asa ca nu stiu de unde ai putea sa-ti iei un costum. Dar poti sa-ti faci singura unul! Ai nevoie de:

Partea de sus - un sutien de calitate imbracat in material de culoarea preferata si garnisit cu margele, paiete, fir de aur/argint si eventual monezi. Nu uita sa-l tivesti cu monezi sau cu franjuri din margele, matase, galanterie / perdele, ma rog ce ai :-)

Partea de jos - fusta sau salvari, tu hotarasti, de voal de aceeasi culoare sau complementara cu sutienul, garnisita asemanator. Ai grija ca fusta sau salvarii sa fie cu vedere la buric!

Partea de mijloc - centura sau salul care se leaga peste fusta/salvari, garnisita si ea cu monezi, franjuri si margele.

Cele mai multe prietene ale mele, dansatoare profesioniste, isi fac singure costumele fiindca e mai ieftin si mai de bun gust hehehe.

Pentru inpiratie, ai mai jos un link. Succes! Si de curiozitate, costum-costum, dar muzica de unde o iei?

http://www.silkroadhotels.com/bellydancer/beginner.htm

22 Nov 200519:43
  • person done!

Am pus eu un post nou, il gasesti aici http://www.ele.ro/messages_2304.html.

28 Oct 200512:16
  • person Sigur

Ar fi super! Cum facem?

27 Oct 200519:02
  • person sala de dans oriental

N-am idee daca exista asa ceva, nici eu n-am gasit nimic.

Dar ideea ta cu ele.ro party de Craciun chiar imi surade! Poate punem un post nou sa vedem daca mai sunt si altii interesati, ce zici?

27 Oct 200515:04
  • person sa invatam sa dansam

Eu merg la scoala de dans oriental de trei ani. De doi ani studiez stilul Egiptean, care este cel mai elegant. Am fost si in tabara de vara cu dansul ... super!

De Craciun vin in Romania si ma gandeam sa vizitez o sala de curs sa vad ce se danseaza, dar n-am gasit nimic :-( Daca se organizeaza o "ele-party" pot contribui cu un mic seminar de dans Egiptean, am si muzica, ce ziceti?

26 Oct 200519:36
  • person interesant!

Adica sa invatam sa dansam... count me in!

26 Oct 200518:45
Recomandari