de ce Tae Bo

personrodicutza_sadica

Majoritatea miscarilor prezentate in articolele de Tae Bo nu mi se par cu mult diferite de exercitiile de aerobic. Care este de fapt diferenta?

• person MODA SAU

Moda sau efecte...?Pana una alta,Tae-Bo este pe val datorita celor 800 kcalorii consumate intr-o sedinta, datorita atmosferei foarte placute din sala, datorita sentimentului de incredere care ti-l creeaza invatand cateva elemente de arte martiale intr-un mod f.placut,datorita modului in care scapi de celulita,slabesti si iti tonifici musculatura.Pana acum, acest stil raspunde tuturor cerintelor.Oare a reusit vreun stil de fitness sa faca asta pana acum???Tae-Bo cuprinde toate stilurile de pana acum si le imbina intr-un mod foarte placut.Vino si convinge-te.

26 Ian 200614:20
  • person tae bo

E atat de noua obsesia asta pentru tae bo? Adica mereu se descopera ca aceste sporturi noi au traditie de sute de ani, mereu se gasesc tot felul de desene prin morminte... De ce e atat de noua "furia" asta? Toate starletele autohtone au dat buzna in sali pentru a urma noile cursuri. Cred ca se poate vorbi de un fel de moda si in acest domeniu. Daca la inceput au fost artele martiale, apoi fitness si toate celelalte.... acum e pe val tae bo. Diferenta este (din punctul meu de vedere) combinarea cu loviturile gen "Street Fighters"

18 Ian 200621:53
Recomandari