help:(
hello...am si eu o problema..Practic tae-bo de ceva timp si sunt foarte multumita,am pierdut cateva kilograme si cativa cm in talie,insa..nush..exista exercitii ptr fatza?Adica,am un corp super ok acum,insa vreau sa fiu mai slaba la fatza.Ce fac?help pls
- person Slabeste proportional!
Si eu am slabit proportional cu slim&fit. nu sunt costisitoare si nu promit rezultate minune.
25 Apr 201212:18 - person Slim&fit merita!
Si pe mine m-au ajutat suplimentele slim&fit. le recomand! Merita incercate, eu am fost foarte incantata de rezultate.
19 Apr 201218:11 - person E bine sa slabim proportional
Problema slabitului echilibrat am avut-o si eu in vara trecuta, dar de cand fac miscare regulat si alerg, urmez o dieta fara carbohidrati si zahar si iau suplimentele slim&fit, am inceput sa slabesc proportional si ma simt foarte bine.
10 Apr 201218:21 - person :)
pai nu ai cum sa slabesti la fata fara sa nu slabesti cu totul...deci daca ai slabit esti slaba si la fata, daca ai falcute inseamna ca asa esti tu construita...nu prea poti face mare lucru.
25 Mai 200917:25 - person fata
incearca cu masaje pentru fata,creme pentru fata
22 Mar 200819:32 - person CUM si CAT?
As dori sa-l intreb pe Cristi cum e indicat sa fac Tae-Bo- o zi exercitii pt anumite regiuni (de ex.talie+ fese),o zi pt alte regiuni (ex.sani+picioare),zilnic toate exercitiile,la doua zile...? Mentionez ca nu am mai practicat Tae-Bo,nici gimnastica in mod consecvent(de cateva luni).
19 Feb 200715:26
Daca am sa fac Tae-Bo( o ora pe zi,de ex.)si am sa tin o "dieta " simpla (seara mai mult legume si fructe si restrictionarea dulciurilor),se poate scadea in greutate cu 3 kg pe luna?Stiu ca depinde de organism,dar un expert va putea face o aproximare.
Multumesc!