tae-bo dimineata sau seara?

personmi_re_la18

-in revistele de specialitate sta scris faptul ca sportul trebuie facut dimineata cand corpul este in cea mai buna stare fizica,insa altele ne sfatuiesc sa "transpiram"seara cand putem arde caloriile consumate peste zi;care este cel mai bun moment al zilei pt sport?

 • person Incearca ambele variante

  Mie imi place sa fac exercitii dimineata pentru ca sunt ca o infuzie de energie si "welness" care ma ajuta tot parcursul zilei, dar pe de alta parte seara "nu pui caloriile la loc" pentru ca nu mai mananci dupa ce faci sport :)

  02 Feb 200611:27
 • person Seara sau dimineatza

  Cel mai indicat este sa faci sport seara...De ce???Pentru ca muschii sunt incalziti, articulatiile la fel iar inima este pregatita pentru efort.Totusi,trebuie tinut cont de ora la care faceti efort, pentru ca daca faceti efort tarziu in noapte este posibil sa nu mai puteti dormi.

  26 Ian 200613:07
 • person Seara

  E un sentiment super seara cand intri in sala fara chef, stresata si obosita si iesi ca noua si plina de energie. Si mie cel putin asa mi se intampla.

  22 Ian 200623:28
 • person Depinde

  Eu cred ca depinde de starea fizica a fiecaruia. Daca te simti mai activa dimineata si ai timp disponibil, faci sport in cursul diminetii. Daca programul la serviciu sau scoala nu iti permite si te simti amortit, fara chef si dorinta de miscare si esti mai activa seara... cred ca poti face sport seara. Totul e sa nu ai pretentii prea mari sa faci sport daca nu tii si putina dieta adecvata.

  22 Ian 200621:04
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
De ce nu putem iubi uratele
 • person

  "a￯￯nimic nu este intamplator.a￯￯"

Blog Ele.rochevron_right
 
 • speaker_notes   test
 • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere