cum scapam de cosuri pe timpul verii?
de la caldura imi ies foarte multe cosuri pe fata si nu stiu ce sa mai fac, un sfat va rog
- person masca de fata cu amestecuri apicole
Pentru a scapa de cosuri, poti apela la amestecuri apicole, adica amesteci 3-4 linguri de scortisoara cu miere de albine ( miere poliflora, miere de salcam sau miere de padure), insa, miere pui cate putin pana cand se face o pasta. Apoi, inainte de culcare, aplici aceasta masca pe zonele afectate de cosuri si te clatesti pe fata abia a doua zi de dimineata, cu apa calduta.
22 Mar 201718:16
http://mieresibiu.ro/api_amestecuri - person Incearca Pure Solution
Ce produse ai incercat pana acum? Eu m-am confruntat cu o acnee severa in adolescenta, iar vara, tin minte ca eram cel mai rau. Nu incerca toate cremele si produsele anti cosuri pe care le gasesti pe piata, ele pot sa-ti agraveze acneea.
01 Aug 201216:48
Nu-mi amintesc numele produsului, dar intr-un timp foloseam o solutie groaznica uleioasa care imi usca teribil tenul. Pe moment cosurile se treceau, insa pielea mea a avut mult de suferit de la solutia aceea "miraculoasa".
Te sfatuiesc sa folosesti produse speciale tenului acneic, cum sunt cele din gama Pure Solution de la bruno vassari.
Eu folosesc creionul corector si crema tratament impotriva cosurilor si sunt foarte multumita.
Creionul corector e perfect pentru ca il aplici exact pe cos si ai scapat de problema. Insa daca ai nevoie si de alte produse speciale pentru tenul acneic, gasesti la ei demachiante, masti si tratamente. - person nici mult, dar nici putin
ca bani ma refer....poate il voi incerca si eu odata, daca il gasesc
27 Iun 201209:48 - person produsul
asa se numeste produsul, parca am dat vreo 100$ pe tot pachetul
26 Iun 201222:47 - person este prima oara cand
aud de proactiv, asa se cheama si firma care-l distribuie sau este denumirea produsului? as incerca si eu daca se gaseste si la noi si nu e scump
26 Iun 201210:02 - person din mall
l-am luat dintr-un mall de la standul lor, dar am vazut ca se gaseste si in Romania, am googalit si am vazut cate site-uri
25 Iun 201220:01 - person se gaseste la farmacii?
acest Proactiv? ca si eu ma confrunt cu aceeasi problema
22 Iun 201215:20 - person Proactiv
ai incercat Proactiv? nepoata mea a fost multumita de rezultat.
20 Iun 201219:50
Recomandari
Newsletter Ele.ro

- person
"iata cel mai nou zodiac pentru toate zodiile!"