Ten gras
Voi ce produse folositi pentru a scapa de excesul de sebum al fetei? Eu folosesc Oil Control de la Bruno Vassari si sunt foarte multumita.
- person acnee
Ce produse ai incercat pana acum? Eu m-am confruntat cu o acnee severa in adolescenta, iar vara, tin minte ca eram cel mai rau. Nu incerca toate cremele si produsele anti cosuri pe care le gasesti pe piata, ele pot sa-ti agraveze acneea. In schimb, am descoperit o masca purificatoare cu argila de la BottegaVerde.ro. Usuca cosurile inca de la prima utilizare. Sunt foarte multumita de ea.
09 Iun 201711:04 - person Eu am incercat produsele BottegaVerde.ro
Buna fetelor. Si eu m-am intalnit cu probleme grave ale tenului. Aveam foarte mult sebum, oricat incercam sa imi curat fata nu reuseam si astfel ma umpleam de cosuri inestetice. Am incercat Masca purificanta cu argila si mandarine de la BottegaVerde.ro, sa stiti ca pentru mine a facut minuni. Cred ca stiti cat de benefica e argila pentru ten, il curate si il lasa extrem de moale si hidratat.
21 Nov 201612:09
Dupa ce las masca sa actionize, folosesc crema de zi cu acid glycolic si extract de fructe. Credeti-ma, merita sa le incercati! Spor! - person Mediheal
uite cateva dintre produse http://ro.strawberrynet.com/skincare/mediheal/
03 Mar 201601:15 - person profi
Produsele Mediheal sunt foarte bune. Sunt cele pe care le folosesc acum si rezultatele sunt minunate!
03 Mar 201601:14 - person Mersi
Denissa iti multumesc pentru recomandare, mi-am amintit de oil control si am zis sa il incerc si eu acum cateva zile. Dupa primele utilizari, ma declar multumita. E putin mai scump, dar s-a meritat "efortul".
09 Aug 201212:17 - person Evolve
are un gel demachiant si tonic f fain, Daily Detox - in jur de 70 lei pt 200 ml, super ok (produs organic)
06 Aug 201211:21 - person Buna
Eu folosesc cu success Clinique Clarifying Lotion 3 si pot spune ca ma ajuta foarte mult.
20 Apr 201213:42
Ce-i drept pretul nu este tocmai accesibil (90 ron) dar are 200 de ml (suficient pentru o luna de zile, sau chiar mai mult). - person Oil Control
Si eu m-am tratat cu Oil Control si trebuie sa recunosc ca efectele chiar sunt surprinzator de bune.
17 Apr 201203:39 - person pentru ten gras
folosesc masti pe baza de peeling si lotiuni tonice
04 Apr 201210:28
Recomandari

Newsletter Ele.ro

- person
"http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"