Implanturi mamare...ti-ai face ? ti-ai facut?..
Salut. De ceva timp ma gandesc la operatia estetica de marire a sanilor. Dar mai intai as vrea sa primesc cateva sfaturi, :) preferabil de la cineva care a trecut prin experienta asta. As vrea sa stiu daca merita? Ce s-a schimbat de la operatie? ai mai trece o data prin asta? Cat a costat? , daca a fost dureros? daca nu sunt incomode implanturile ?detalii de genul asta. V-as ramane recunoscatoare daca mi-ati raspunde.. Multumesc si astept raspunsurile voastre,, Pupici la toata lumea.
- person implanturi
Si eu am fost confuza la inceput, dar o data ce ajungi la o consultatie si gasesti un doctor priceput si serios, cred ca scapi de orice nelamurire. Pentru mine complexul a fost mai mare decat frica, asa ca am mers la dr dobos fiindca stiam cateva fete care au fost la el si erau foarte multumite. Eu una n-am avut probleme dupa operatie, n-a fost asa dureros cum credeam.
27 Feb 201512:25 - person push up
Nici eu nu pot spune ca sunt tocmai fericita cu sanii mei dar deocamdata nu ma motiveaza nimic destul de puternic cat sa recurg la operatie.
10 Ian 201100:39
Pana una alta ma descurc cu un sutien push-up de calitate care isi face tare bine treaba. Recomand pt cele care inca nu au gasit un model care sa le faca decolteul asa cum si-l doresc. (http://bit.ly/dGZfST) - person marire sani
fetelor, dragelor,
20 Aug 201002:48
mi-am dorit enorm sa-mi fac augmentare de sani cu implant. Din pacate am ales si am avut cea mai proasta inspiratie atunci cand am decis sa merg la clinica medestet din Cluj, la "dr" mugea. acum as da orice sa pot da timpul inapoi :( - person pentru andrada ioana
Am si eu o cunostinta care s-a operat la Stan , in Bacau, acolo am si eu de gand sa merg prin Octombrie...
05 Sep 200902:33
Daca esti dragutza , as vrea sa iti pun niste intrebari despre interventie s.a.m.d.
M-as bucura de un mail de la tine pe to-x@live.de
Ma intereseaza doar Dr. Stan , de aceea te intreb pe tine.
Iti multumesc anticipat,
Arryanna - person :)
www.lenjerie-chic.ro lenjerie intima sexy,rochite sexy,costume sexy,corsete,accesorii de cea mai mai buna calitate la cele mai bune preturi.
17 Aug 200920:46
multumesc pt timpul acordat citirii mesajului. - person salut
pt oanaoana28
04 Iul 200916:34
buna, eu m-am operat anul trecut in martie. sfatul medicului (dr. Toma Mugea din cluj - Medestet) a fost ca timp de jumatate de an sa nu imi expun operatia la soare; dat fiind ca ai trecut de acest prag, nu cred ca ar reprezenta vreo problema :P
da-i drumu' si bucuta-te de ei ;) - person mare mare intrebare
cine dintre voi..cele "implantate\" a facut topless.. vine vremea concediului, am aproape 6 luni d la operatie....si nu stiu daca as putea face topless sau nu. AM INTELES ca se pigmenteaza operatia...dar asta tot timpul?sau numai in prima perioada?dupa 6 luni ar fi ok?pleassssseeeee dati'mi un sfat
25 Iun 200913:54 - person vreau silicoane,dar....
Buna!Vreau si eu sa-mi fac implant de silicon,doar ca am o nedumerire...sunt sportiva de performanta(handball) si as vrea sa stiu daca pot sa mai practic acest sport dupa ce mi-as face aceasta operatie?Si daca DA,ce riscuri ar fi?
21 Iun 200903:41 - person si eu as vrea...
si eu mi-as dori sa fac ceva cu sanii mei...sunt deprimata tare, in urma sarcinii si alaptatului, s-au modificat complet, erau mici si fermi, acum sunt ceva mai mari, dar s-au lasat, greu am acceptat ca asta e situatia:((((...inca nu-s hotarata, as mai vrea un bebe la anul, vreau sa-l alaptez, normal..nici cu banii nu stau minunat..vreau sa va intreb cam ce preturi mai sunt in Bucuresti ptr asta?..
17 Iun 200911:12 - person need help
salut. sunt operata de 10 zile, ridicare si implant, dupa 2 nasteri erau necesare amandoua. totul a decurs ok numai ca dupa o sapt sanul stang a inceput sa fie tensionat, mai umflat decat dreptul cu dureri aferente. am o acumulare de limfa si astept ca doctorul sa se intoarca de la un congres asta seara. mi'au scos o parte din lichidul respectiv si sanul s-a mai detensionat dar nu total, e inca vizibil mai mare decat dreptul. vreau sa stiu daca ati mai auzit sau a mai patit cineva asa.. imi place rezultatul la sanul drept dar.. sunt tare speriata si suparata si cu moralul la pamant. astept rasp voastre.
14 Iun 200915:59 - person recomandare
Buna fetelor,
02 Iun 200917:25
ma intereseaza si pe mine o operatie de implant mamar si m-am programat la o consultatie pentru a alege marimea si tipul de implant ce mi s-ar portivi.Sunt informata si hotarata mai ales datorita doctorului pe care il cunosc foarte bine si in care am o foarte mare incredere. Este vorba de d-l doctor Ovidiu Grecu,are o mare experienta iar eu am mai apelat la dumnealui pentru o lipoaspiratie abdolminata dupa sarcina si tratamente faciale.Nu-i fac reclama dumnealui vreau sa va indrum pe voi pentru a va face un bine.Sunt foarte multumita de tot,de felul in care a decurs interventia,de rezultat, de felul in care am fost tratata la fiecare intalnire si mai ales de felul in care arat...si au trecut deja doi ani.Mergeti sa discutati cu dumnealui si apoi sa-mi scrieti aici ce parere aveti.Are date de contact pe site-ul sau drgrecu.ro .Discutand mult cu dl doctor Grecu de-a lungul timpului despre o astfel de interventie am aflat multe,mi s-au lamurit multe si mi-a aratat si cazuri de paciente ce au ajuns la dumnealui pentru a se repara dupa interventii nereusite in alte clinici.Aveti mare grija si nu faceti alegeri in functie de pret sau reclama tv. Multa sanatate tuturor! - person e-mail
adresa mea de email este szaszk@aol.com raspund si la emailuri .:)
30 Apr 200909:44 - person Buna fetelor!
Eu mi-am facut o operatie de marire a sanilor anul trecut in februarie. daca vrei sa va faceti,va recomand sa fie iarna,pentru ca pana la vara sunteti in general vindecate si va puteti bucura de pieptul vostru. Operatia am facut-o in stockholm ,mi-era frica sa ma las pe mana medicilor de la noi...am o prietena care si-a facut o marire de sani la timisoara si......:(( biata de ea arata ingrozitor se vede ca nu sunt naturale deloc... ale mele sunt asezate sub muschiul pieptului deci sunt protejate mai bine,si in acelasi timp par si mai naturale. Daca are nevoie cineva de ajutor va pot spune cateva chestii ,cum decurge recuperarea... etc... va pup!
30 Apr 200909:34 - person Ajutor
Poate sa imi de cineva vreo informatie despre domnul doctor Nae Sorin???? Urmeaza sa ma operez la dansul peste o saptamana la clinica medico-clinique. Stiu ca dansul mai lucreaza si la mikomed. S-a operat cineva la dansul?
17 Apr 200918:22 - person Recomandare
Eu iti recomand clinica Nordestetica.
06 Apr 200918:48 - person marire sani
asi vrea sa stiu ce clinica de chirurgie estetica este buna din bucuresti si daca sa operat la clinica carezone cineva?
27 Feb 200918:13 - person Pt.ralys_83
Te rog sa ma contactezi pe adresa de e-mail: dalex_imobiliare@yahoo.com
10 Feb 200910:42 - person Pt Adena
Buna!
10 Feb 200900:01
Sunt interesata de operatia de marire de sani si am inceput sa caut cat mai multe informatii.Adena vad ca esti operata recent si m-ar interesa te rog frumos sa stiu unde te-ai operat si cat te-a costat interventia.Multumesc frumos si sper ca te simti mai bine. - person Draga Andrada_Ioana
Iti multumesc foarte mult pentru incurajarile pe care mi le-ai dat!!Sincer, nu ma asteptam sa fie chiar asa..daca stiam, nu mai faceam nimic. Oricum, pot spune ca azi m-am simtit un pic mai binisor.In continuare ii simt amortiti si cu usturimile de care spuneam.Sunt convinsa ca din p.d.v. psihologic, ma voi simti excelent, in momentul cand durerile vor disparea definitiv!Sunt asa frumosi, cand imi dau cu crema pe cicatrice si-i privesc cu mult drag in oglinda!! I-am dorit toata viata, a fost un vis de-al meu, pe care in sfarsit il vad cu ochii.De la d-ul dr. si eu stiu ca dupa un an,sanii isi vor âarataâ adevarata forma.Ok asta inteleg, dar duca-se durerile...Tu, esti foarte buna, sunt convinsa ca esti frumoasa nu numai pe dinafara, ci si pe dinauntru. Iti multumesc pentru suportul moral si-ti doresc tot ce-i mai frumos!
26 Ian 200922:43 - person pt Adena!
dupa ce vei trece peste faza asta, vei vedea ce multumita vei fi de rezultat! rezultatul final final il vei observa abia dupa 1 an. adica in tot acest timp muschii si pielea trebuie sa se obisnuiasca cu noua forma data de proteze; iti dai seama datorita protezelor ce presiune s-a format si pana cand pielea si muschiul nu vor ceda presiunii exercitate de proteze e normal ca ai tot felu de senzatii ciudate! e normal ca nu se poate de la o zi la alta sa se modeleze si sa te simti perfect!
26 Ian 200912:32
toate acestea tin de riscurile pe care tu ti le-ai asumat cand te-ai urcat pe masa de operatie, dar eu sunt convinsa ca dupa ce vei trece peste faza asta vei fi atat de multumita, incat vei uita de toate durerile si senzatiile ciudate pe care le ai acuma! mergi cu curaj inainte, o sa fii o fericita peste cateva luni!
chiar ash vrea sa ne mai scrii pe site, cum te simti!
eu iti doresc multa sanatate si rabdare!!! te pup - person pt adena!
Buna Adena! uite am vazut mesajul tau! de la operatia mea au trecut deja aproape 3 ani! vreau sa te linistesc si sa iti spun ca simptomele pe care le ai sunt perfect normale! daca citesti pe prima pagina eu am explicat exact cum m-am simtit pas cu pas. dar sa nu ai impresia ca dupa 17 zile ar fi trebuit sa te simti perfect normal. eu nici dupa 2 luni nu pot sa zic ca ma obisnuisem perfect cu silicoanele; dar asta nu inseamna ca organismul tau nu iti accepta protezele din silicon! este normal tot ce simti! eu stiu ca probabil medicul care te-a operat ti-a zis ca dupa o perioada scurta( genu 2 saptamani), o sa te simti perfect, dar sa nu crezi asta! si mie mi-au spus ca la clinica lor se foloseste o metoda anti durere, dar pe mine si dupa 2 saptamani trebuia sa ma ajute cineva sa ma ridic din pat, pentru ca ma durea ingrozitor. apoi pe masura ce treceau zilele nu mai simteam un disconfort atat de puternic, dar abia dupa vreo 3, 4 luni pot sa zic ca m-am vindecat cat de cat complet! sport nu am facut deloc in primele 3 luni! deci nu fi speriata! e normal tot ce simti! sa nu iti para rau ca ai facut pasul acesta...
26 Ian 200912:22 - person Implant mamar facut recent.
Eu am facut acum 17 zile implant mamar, continui sa simt dureri, usturimi si o amorteala in sani. Practic nu pot spune ca am terminat cu disconfortul fisic, creat de aceste corpuri straine ce le am in sani...Pot sa-mi misc bratele si dorm pe laterale, ma pot spala fara mari dificultati, fata de cum eram in prima saptamana...Dar, am teama ca organismul nu-mi va accepta protezele cu gel coeziv.Pana cand voi avea aceste, dureri? cand vor disparea contractiie acestea? Ii simt ca pe niste bolovani, ma strang...ustura....E normal sa fie asa? Am inteles, ca alte persoane, raspund mult mai bine la acest implant...Va rog, cine a facut operatie de acest tip,sa-mi spuna cum a evoluat starea fizica,dupa operatie...cat a durat...sau daca sunt persoane carora a btrebuit sa le scoata implantul....?! Va astept cu vesti..indiferent cum ar fii ele..Stau intr-o tensiune destul de mare, psihic vorbind.Va multumesc!
24 Ian 200920:16 - person e-mail
pink_flory32@yahoo.com
16 Iul 200821:05 - person Raspuns intarziat
Imi pare rau ca am citit asa tarziu, dar vreau sa-ti dau toate datele dar scrie-mi pe e-mail e lesne de inteles.
16 Iul 200821:03 - person Andrei Martin
Ah am uitat sa precizez ca este din Cluj! PE site-ul urmator gasesti mai multe informatii despre procedura si despre el: http://www.implante-mamare.info.ro/operatia.htm
16 Iun 200813:52 - person implanturi mamare
Yukla draga, felicitari pentru ca ai reusit sa slabesti atata de mult! Ca bine mai zicea cineva aici pe forum ... sa ne spui si noua secretul tau :)
16 Iun 200813:50
Cat despre implanturile mamare, ti-l recomand cu foarte mare caldura pe doctorul Andrei Martin! Daca e important pentru tine profesionalismul si discretia, atunci el e cel mai potrivit! - person pt.andrada_ioana
mai multe detalii despre operatie ai putea sa-mi dai? contacteaza-ma te rog la id: carmen_andreea2006@yahoo.com
13 Mai 200800:50 - person pt. yukla
te rog sa ne dezvalui si noua despre metoda folosita de tine pt. a scapa de kg. in plus. Ai obtinut rezultate nemaipomenite. Felicitari. Si inca ceva as vrea sa le mai intreb pa fetele care au implanturi: este adevarat ca dupa operatie te ingrasi?
12 Mai 200800:47 - person dilema
Pt mine ACUM 3000 euro este cam mult Nu stiu ce sa zic. As vrea IERi sa rezolv problema asta. Mi-a dat probl de ordin psihic, am impresia ca toata lumea de pe strada isi da seama. Nu imi puteam arata mainile pt ca erau grase, acum sunt normale, dar imi tremura carnea si imi atarna. Asta am patit si cu sanii. S-au topit efectiv si sufar enorm.
04 Feb 200814:40
NU POT 3000 euro!!! Doar sa incerc sa strang niste bani in timp.Mersi - person implanturi mamare
Yukla daca citesti mai sus, am postat cateva mesaje unde am explicat despre operatie! eu iti recomand sa mergi la dr Stan -Clinica Medical Service din Bacau! el este cel mai bun in materie de implanturi mamare.Costa 3000 de euro, doare ....umpic.....dar merita!
01 Feb 200818:53