a fi roata a doua la caruta

by: ciuri_buri
Ce parere aveti despre o femeie care accepta sa stea cu un barbat care este implicat intr-o alta relatie ?Cum ati cataloga-o ?este aceasta o trasatura definitorie sau poate fi catalogata drept o 'greseala'?mai poti avea incredere intr-o astfel de femeie ?
 

lolitalove

lolitalove

NU E VINOVAT AMANTA/UL

17 Mai 2008, 11:40

ptr mine amanta/ul este = 0
singura vina o are sotul/sotia , amantul de ce sa fie vinovat nu e familia lui/ei, nu e problema lui/ei , nu e responsabilitatea lui/ei ,
dar sa acepte sa fie = 0 hmm , patetic
si da ,sincer intr-o femeie care a aceptat sa fie amanta intr-o relatie ,dar a invatat lectia , de ce sa nu ai incredere , nu a omorat pe nimeni, se puate redresa , dar sotul/sotia care a inselat , e asta nu mai e de incredere

...

21 Feb 2008, 19:34

A doua roata la caruta? Imagineaza-ti cum se simte a 5-a in cazul asta...
Intrebarea mai corecta era "mai poti avea incredere intr-un astfel de barbat?"

mistress

mistress

:)))

01 Feb 2008, 21:54

pai...o persoana sincera nu poate fi:)) si d acord cu pisi: nu mi-as permite astfel de greseli

pisi

pisi

eu

23 Ian 2008, 19:21

nu mi-as permite astfel de greseli.

pisi

pisi

brunetica,

18 Ian 2008, 14:54

cand o persoana traieste cu buna stiinta intr-un triunghi amoros, iar o alta persoana din acel triunghi ii este complice si sustine existenta acelui triunghi, numai bune de incredere nu sunt acele persoane.

Incearca sa te pui in locul persoanei care este inselata si nu stie lucrul acesta. Nu cred ca tie ti-ar conveni ca amantul ( in cazul ca ai) sa te insele cu o alta amanta.

Daca as avea o astfel de cunostinta in cercul meu, n-as mai avea curaj s-o las singura de vorba cu jumtatea mea, iar de primit in casa sau s-o vizitez nici nu se pune problema.

Da, fiecare e liber sa traiasca cum doreste, dar macar fiti sinceri si spuneti-i persoanei care n-are habar de aventura voastra, care-i treaba si redati-i libertatea, nu-i mai incurcati viata de pomana.

brunetzica

brunetzica

!!!

18 Ian 2008, 12:04

Nu vad care este legatura intre catalogarea acesteia si increderea.
Fiecare are dreptul sa decida cum vrea sa-si traiasca viata si nu cred ca asta are vreo legatura cu increderea.

neri

neri

fara judecata

16 Ian 2008, 00:03

Nu cred ca este cineva in masura sa aprecieze asta. Totul depinde de persoane si imprejurari. Ganditi-va cate scenarii pot exista. Intotdeauna are cineva de pierdut si cineva greseste, dar nu vom sti niciodata cine, daca nu traim pe pielea noastra o astfel de intamplare.

pisi

pisi

eu

15 Ian 2008, 00:27

n-as mai avea incredere nici in el, dar nici in ea.