A fi sau nu Amanta unui barbat casatorit....

by: uniqueg
Nu aflasem de acest site pana azi dimineata... Adica, stiam de el, dar nu aveam idee ca ar fi putut fi atat de bun. De ce spun toate acestea? Fiindca, de mai mult timp sufletul meu este macinat de o iubire imposibila, in mare stiu care tb sa fie DECIZIA FINALA, insa nu am avut curajul sa o accept si sa o duc la indeplinire. Cautand pe net, raspunsuri, doar aici le-am gasit, ma bucur sincer ca v-am gasit! Intai, am citit mesajele trimise de voi, am citit si raspunsurile la respectivele mesaje trimise si, apoi mi-am dat seama ca si eu tb sa ma fac cunoscuta in fata voastra, sa imi aflati povestea si, sper eu, sa primesc o vorba buna din partea voastra.
Dar, sa incep cu "A fost odata..."
 

knowhoooow

knowhoooow

Am o solutie pentru toti:

12 Sep 2009, 17:33

Am o solutie pentru toti:
Daca vrei parola email-ului/messenger-ului/Hi5-ului iubitei,iubitului,sotiei,sotului sau a unui prieten noi te putem ajuta.
Avand parola poti urmari conversatiile avute in yahoo messenger, poti seta messengerul sa salveze conversatii cand tu nu esti la calculator si sa le citesti ulterior,
poti vedea toate emailurile pe care le trimite sau le-a primit, poti vedea cu cine comunica pe siturile de matrimoniale/socializare.
Trimite email la adresa: knowhoooow@yahoo.com pentru mai multe detalii.
Aflarea parolei dureaza intre 3 si 10 zile.

1.Avem nevoie de adresa ta de email (pentru contact), de emailul la care vrei sa aflii parola, de numele persoanei.
2.Dupa ce aflam parola iti trimitem dovezi (capturi de ecran din email,emailuri trimise spre tine, absolut orice vrei din email)
3.Verifici dovezile iar noi iti trimitem datele pentru a plati. Plata se face usor, rapid si sigur pentru ambele parti.
4.Dupa ce se confirma transferul iti trimitem parola originala.

Costul unei parole este de 30Euro care se platesc doar atunci cand am demonstrat accesul la email prin dovezi.
Asteptam emailurile voastre