A fi sau nu Amanta unui barbat casatorit.... - "A fost odata.."

by: uniqueg
Pe acest barbat il cunosc din copilarie. Intamplarea face ca el sa-mi fie vecin de blos, el locuieste in blocul vecin, dar in tinerete, nu m-a atras fiindca il stiam ca un barbat care nu prea e la locul lui... anturaje... femei... bautura... Au trecut anii, eu am 31 de ani iar el 34 si, anul trecut cand eram la Tribunal pt a semna actele de divort (divortam!), era si el - avea un proces legat de o masina. Mi-aduc aminte ca i-am cerut o bricheta pt a-mi aprinde o tigara, ca a stat pe aceeasi bancheta in sala de judecata, practic a fost martor fara voie la divortul meu... Asta a fost anul trecut! Exact la un an dupa, ne-am reintalnit. Am acceptat o intalnire stiind ca eu eram singura (am si un baietel), doar pt ca eram curioasa sa vad ce mai era in viata lui, de fapt nu stiam mai nimic despre el. Am aflat ca e vaduv de aproape 9 ani, ca singurul lucru bun din viata lui e doar fetita care i-a ramas dupa moartea sotiei...ca are casa, masina... banalitati! M-am bucurat sincer, vazind ca pe masura ce zilele treceau noi ne intelegeam si mai bine, ne faceam planuri in privinta copiilor, a noastra. Eram cu adevarat fericita dupa atatea luni triste, stia sa ma faca sa rad din orice si...
 

knowhoooow

knowhoooow

Am o solutie pentru toti:

12 Sep 2009, 17:33

Am o solutie pentru toti:
Daca vrei parola email-ului/messenger-ului/Hi5-ului iubitei,iubitului,sotiei,sotului sau a unui prieten noi te putem ajuta.
Avand parola poti urmari conversatiile avute in yahoo messenger, poti seta messengerul sa salveze conversatii cand tu nu esti la calculator si sa le citesti ulterior,
poti vedea toate emailurile pe care le trimite sau le-a primit, poti vedea cu cine comunica pe siturile de matrimoniale/socializare.
Trimite email la adresa: knowhoooow@yahoo.com pentru mai multe detalii.
Aflarea parolei dureaza intre 3 si 10 zile.

1.Avem nevoie de adresa ta de email (pentru contact), de emailul la care vrei sa aflii parola, de numele persoanei.
2.Dupa ce aflam parola iti trimitem dovezi (capturi de ecran din email,emailuri trimise spre tine, absolut orice vrei din email)
3.Verifici dovezile iar noi iti trimitem datele pentru a plati. Plata se face usor, rapid si sigur pentru ambele parti.
4.Dupa ce se confirma transferul iti trimitem parola originala.

Costul unei parole este de 30Euro care se platesc doar atunci cand am demonstrat accesul la email prin dovezi.
Asteptam emailurile voastre