A fi sau nu Amanta unui barbat casatorit.... - "A fost odata.." ...si...

by: uniqueg
...si nu numai. Il simteam alaturi de mine asa cum si el ma simtea pe mine. Mergeam pe ideea politicii pasilor marunti. Doar cand se apropia weekend-ul mi se strangea inima. Sambata si duminica nu mai stiam nimic de el. Acceptam aceasta idee mai greu, e drept, crezand ca are momente in care simtea nevoia de libertate si intimitate ca fiecare. Se apropiau sarbatorile pascale. Planurile noastre erau roze... chiar iubeam si eram coplesita de atata fericire. A trecut prima zi de Paste, a doua zi si a treia si el nu a fost langa mine nici macar cu un telefon, practic nu intelegeam nimic, m-am simtit teribil de rau, era ceva ilogic pt mine. Atunci, seara, in a treia zi de Paste, am facut pe detectivul, doar eram vecini de bloc, m-am interesat de el prin vecini si, stupoare!!!, am aflat ca era casatorit de cativa ani buni, ca acea casa era si a sotiei, ca si sotia are o fetita... Eram AMANTA!
In urmatoarele zile am tot discutat eu el, mi-a justificat toate minciunile la adresa mea prin faptul ca el era constient ca eu daca ii cunoasteam situatia nu l-as fi acceptat in viata mea... el m-a placut din tinerete dar, nu a avut niciodata ocazia pana acum sa fie impreuna cu mine si...
 

knowhoooow

knowhoooow

Am o solutie pentru toti:

12 Sep 2009, 17:33

Am o solutie pentru toti:
Daca vrei parola email-ului/messenger-ului/Hi5-ului iubitei,iubitului,sotiei,sotului sau a unui prieten noi te putem ajuta.
Avand parola poti urmari conversatiile avute in yahoo messenger, poti seta messengerul sa salveze conversatii cand tu nu esti la calculator si sa le citesti ulterior,
poti vedea toate emailurile pe care le trimite sau le-a primit, poti vedea cu cine comunica pe siturile de matrimoniale/socializare.
Trimite email la adresa: knowhoooow@yahoo.com pentru mai multe detalii.
Aflarea parolei dureaza intre 3 si 10 zile.

1.Avem nevoie de adresa ta de email (pentru contact), de emailul la care vrei sa aflii parola, de numele persoanei.
2.Dupa ce aflam parola iti trimitem dovezi (capturi de ecran din email,emailuri trimise spre tine, absolut orice vrei din email)
3.Verifici dovezile iar noi iti trimitem datele pentru a plati. Plata se face usor, rapid si sigur pentru ambele parti.
4.Dupa ce se confirma transferul iti trimitem parola originala.

Costul unei parole este de 30Euro care se platesc doar atunci cand am demonstrat accesul la email prin dovezi.
Asteptam emailurile voastre

unadonna

unadonna

"A fost odata.." ...si...

20 Sep 2008, 15:12

un barbat care recurge la asemenea minciuni pentru a se apropia de o femeie este un ticalos