A fura iubitul altei femei

by: pisi
Citeam ieri un articol despre o vedeta care tot fura barbatii altor femei.

Ce anume credeti ca ar putea impinge o femeie sa ia iubitul altei femei si sa repete istoria de nenumarate ori?
 

lolitalove

lolitalove

sincer nu vad problema

17 Mai 2008, 12:31

barbatii aia ce sunt roboti ? le-a sters creerul si ia facut sa o urmeze? hai sa fim seriosi . eu nu am nimic in potriva acestor fete , daca au cu ce , ce invidie . sa atraga atentia la atatia barbi.
dar sincer barbatii respectivi ,patetici.(e valabil in aceeasi masura si ptr barbati)

pisi

pisi

Ariana,

16 Nov 2007, 17:09

te pupic si eu si-ti multumesc de comentariu. :)

pisi

pisi

Ariana,

08 Nov 2007, 20:59

pentru cine este mesajul tau? Daca e pentru mine, poate n-ai citit cu atentie, dar nu era vorba despre mine la acest subiect, ci despre o vedeta care se crede femeie fatala si umple revistele de scandal cu aventurile ei.

N-am furat niciodata iubitul vreunei femei si nici n-as face-o, din respect pentru mine mai ales, pentru ca am si eu principiile mele la care tin.

loricel

loricel

iubitul altei femei

27 Oct 2007, 09:58

sa furi iubitei altei femei este poate printre cele mai urate lucruri din lumea asta,macar sa ai decenta de a astepta ca cei doi sa se desparta definitiv.este destul de frecventa treaba asta urata ,iar daca ti se intampla sa te indragostesti de un om care este al alteia atunci ar fi bine sa faci dus rece pana ti-o trece ,pt ca sigur se intoarce roata.Personal nu mi s-a intamplat dar o buna prietena a patit-o si este cumplit:stai ca la menghina ,de fapt toti trei .

viorelia

viorelia

....

26 Oct 2007, 14:07

Aici sigur nu e vorba de iubire!Cred ca o femeie,care ia iubitul altei femei (repetind istoria de mai multe ori), este obisnuita cu asa ceva.O asa femeie nu cred ca poate fi fericita.Motivul nu stiu care ar puea fi.Poate invidia sau dorinta de a face rau cuiva, de a "distruge" fericirea altei femei.

qloty

qloty

DE OBICEI

26 Oct 2007, 11:36

femeile care incearca in mod constant sa fure iubitul alteia sint genul infantil si teribilist. Fac lucrul asta ca o adolescenta care vrea sa isi testeze farmecele. De regula cel cucerit nu este pastrat ca iubit ci se merge mai departe la urmatoarea victima.
Este trist si patetic. culmea e ca , de regula, nu sint niste femei fericite. Ajung sa isi plinga de mila cind incercarea de a avea o relatie normala si de durata esueaza. Ajung sa regrete ce au facut ( in cazurile fericite chiar sa isi refaca vietile dezordonate si patetice)