am gresit, cum sa repar greseala?

by: carapan
acum 4 luni am plecat sa lucrez in italia la niste prieteni italieni, locuiesc in casa cu ei,si lucram toti trei la restaurantul pe care il au.sotul meu a ramas in romania pt ca avea serviciul acolo. acum o luna am inceput sa ma simt atrasa de tip, si cam in acelasi moment mi-a declarat ca si el simte acelasi lucru pt mine. totul s-a petrecut fara sa-mi planific ceva, a fost ceva mai puternic decat mine, ceva ce n-am putut controla. acum suntem un triunghi, locuim in aceasi casa, lucram impreuna,ma macina remuscarile fata de sotul meu, fata de prietena mea, si totusi nu pot sa-i pun punct, mai ales ca el se tine tot timpul dupa mine si-mi spune ca ma iubeste. sotul meu e un tip super, nu merita ceea ce-i fac. crede-ti ca poate fi reparata greseala mea? cu ce sa incep?
 

leo

leo

adevarul este...

18 Sep 2006, 10:47

uite ce iti spun sa faci. cauta usa de la intrare si bate in ea pentru fiecare greseala cate un cui, apoi presupune ca el te-a iertat si scoate cuiele.
sa imi spui si mie cu ce umpli insa gaurile. de mult caut si eu raspunsul asta...

doe

doe

carapan...

06 Sep 2006, 12:23

Da poate fii reparata.
A spus erika ceva"prin a te urca in avion ca sa vii acasa" ar fi cazul sa o asculti.
daca nu stiu ce sa ii spui ca de ce te-ai intors, daca crezi ca el nu te va ierta pt ca l-ai inselat atunci mintel, spunei ca te tot iti face avansuri un coleg de serviciu, si ca te-ai intors ca nu cumva sa calci stramb.
Sau te poti muta in alta localitate din italia.

erika

erika

Poti sa incepi

13 Apr 2006, 12:56

prin a te urca in avion ca sa vii acasa

vandal

vandal

Cu inceputul....

12 Apr 2006, 13:49

Ce inseamna un triunghi in momentul asta? Oricum nu conteaza prea mult...iti iubesti sotul? vrei sa ramii cu el(sotul)? rspunsul e aici...daca da...pune un stop acestei relatii...se spune ca barbatul propune si femeia accepta...daca ai acceptat tu esti cea care trebuie sa termine...simplu, nu?