am nevoie d niste sfaturi

by: isabellla
am un prieten d 2 ani si totul merge bine si imi pl d el.dar dupa c am murit bunicul am mers la parastas unde am inceput sa filtrez cu un tip.el imi tot zambeste ma saluta si parca ma innebunit.tipul e "corator" la biserica si ma tot duc cu bunica numai sa-l vad.ce sa fac?tin la prieten dar gandul imi zboara la tip.nu am putut vb cu el mult fiindca eram cu familia si cu prietenu langa mine .de nu ar fii prietenul a-si merge eu sa vb cu el dar nu tare pot scapa d el fiindca toata ziua stam impreuna. help!!!!!!!!
 

knowhoooow

knowhoooow

Am o solutie pentru toti:

12 Sep 2009, 17:20

Am o solutie pentru toti:
Daca vrei parola email-ului/messenger-ului/Hi5-ului iubitei,iubitului,sotiei,sotului sau a unui prieten noi te putem ajuta.
Avand parola poti urmari conversatiile avute in yahoo messenger, poti seta messengerul sa salveze conversatii cand tu nu esti la calculator si sa le citesti ulterior,
poti vedea toate emailurile pe care le trimite sau le-a primit, poti vedea cu cine comunica pe siturile de matrimoniale/socializare.
Trimite email la adresa: knowhoooow@yahoo.com pentru mai multe detalii.
Aflarea parolei dureaza intre 3 si 10 zile.

1.Avem nevoie de adresa ta de email (pentru contact), de emailul la care vrei sa aflii parola, de numele persoanei.
2.Dupa ce aflam parola iti trimitem dovezi (capturi de ecran din email,emailuri trimise spre tine, absolut orice vrei din email)
3.Verifici dovezile iar noi iti trimitem datele pentru a plati. Plata se face usor, rapid si sigur pentru ambele parti.
4.Dupa ce se confirma transferul iti trimitem parola originala.

Costul unei parole este de 30Euro care se platesc doar atunci cand am demonstrat accesul la email prin dovezi.
Asteptam emailurile voastre