am nevoie de ajutorul vostru

by: andrada_ps
Am o relatie de aprox 5 ani cu ionut. Dupa primele 6 luni, l-am inselat cu petre. Am avut 2 rel timp de 3 luni, pana cand am fost prinsa de catre ionut cu petre. Dupa am hotarat să raman cu petre, insa la o zi dupa incident am fost sunata de ionut, care dorea să stau şi cu el. Am acceptat…aveam din nou 2 relatii. Dupa 1 luna am hotarat să raman doar cu ionut şi să avem o relatie serioasa, lucru care s-a şi intamplat. Timp de 4 ani am avut o relatie normala, pana cand am inceput să „simt” ca el ma inseala, lucru pe jumatate confirmat în momentul în care i-am gasit o lista generoasa de mess cu id-uri de fete.Am pus capat rel pt 3 sapt, iar în tot acest timp m-am reintalnit cu petre. Dupa m-am reintors la ionut, insa dupa 6 luni el a trebuit să plece din tara, iar eu am inceput să ma reintalnesc cu petre. trebuie să mai adaug cateva lucruri: 1. petre are şi el o relatie de 3 ani; 2. relatia mea cu ionut nu a evoluat, eu mi-a dorit să ne mutam impreuna insa el a pretextat ca nu sunt bani pt asta, eu vb cu cel mai bun prieten al lui şi acesta spunandu-mi ca ionut de fapt nu vrea să renunte la „libertatea să de miscare”
 

electronicguest

electronicguest

Unde's doi puterea creste

06 Ian 2010, 03:21

Parerea mea e sa ramai cu amandoi. Cel mai cinstit e sa nu iti chinui mintea sa faci o alegere pe care sigur o s-o regreti mai tarziu si in plus daca stii sa vezi numai partea placuta vei avea nenumarate avantaje."Unde's doi puterea creste" zice un proverb romanesc. Daca atat timp ti-a placut aceasta situatie nu vad de ce nu ai continua si in viitor. Daca nu-ti placea sigur nu faceai. Si mai sunt sigur ca in viitor puteti ajunge la un ideal comun care sa convina tuturor partilor implicate.

eva31

eva31

Simplu!!!

26 Oct 2009, 01:56

Eu iti propun cea mai simpla solutie! Ramai cu cel care te iubeste si pe care il iubesti. Nu am inteles prea bine care din cei doi este, pt ca, la ora la care am citit postarea, abia mai vad ce am scris eu. Dar, oricare ar fi, daca iubirea e reciproca, eu te sfatuiesc sa incerci o relatie si sa nu va inselati!

knowhoooow

knowhoooow

Am o solutie pentru toti:

12 Sep 2009, 17:33

Am o solutie pentru toti:
Daca vrei parola email-ului/messenger-ului/Hi5-ului iubitei,iubitului,sotiei,sotului sau a unui prieten noi te putem ajuta.
Avand parola poti urmari conversatiile avute in yahoo messenger, poti seta messengerul sa salveze conversatii cand tu nu esti la calculator si sa le citesti ulterior,
poti vedea toate emailurile pe care le trimite sau le-a primit, poti vedea cu cine comunica pe siturile de matrimoniale/socializare.
Trimite email la adresa: knowhoooow@yahoo.com pentru mai multe detalii.
Aflarea parolei dureaza intre 3 si 10 zile.

1.Avem nevoie de adresa ta de email (pentru contact), de emailul la care vrei sa aflii parola, de numele persoanei.
2.Dupa ce aflam parola iti trimitem dovezi (capturi de ecran din email,emailuri trimise spre tine, absolut orice vrei din email)
3.Verifici dovezile iar noi iti trimitem datele pentru a plati. Plata se face usor, rapid si sigur pentru ambele parti.
4.Dupa ce se confirma transferul iti trimitem parola originala.

Costul unei parole este de 30Euro care se platesc doar atunci cand am demonstrat accesul la email prin dovezi.
Asteptam emailurile voastre

seagull

seagull

lol marlenalili

31 Oct 2008, 11:43

hai sa votam, chiar. poate ne spune si noua pana la urma cine a castigat :))

...

09 Oct 2008, 12:02

Ti-e atat de simplu sa te invarti intre doi barbati dar ti-e greu sa NU te limitezi decat la ei? Interesant cum te doare cand sti ca unul te inseala dar ti se rupe cand il inseli tu pe el... So, fara prea multe cuvinte, lasa-i pe amandoi in pace si cauta-ti altul... sau altii.

eu votez

09 Oct 2008, 06:58

pentru Petre.

ladybug

ladybug

ajutorul nostru?

08 Oct 2008, 18:22

tu inteegi ceva din tot ce ai scris? eu sincer nu... acum, eu zic sa te hotarasti mai repede pa care-l vrei ca pe amandoi in acelasi timp clar nu-i poti avea. ori unul, ori nici unul.

iulia_79

iulia_79

m-ai zapacit...

08 Oct 2008, 15:27

dar, concluzia mea:nu mai situ care te-a batut, dar acela e exclus din start!

andrada_ps

andrada_ps

continuare

07 Oct 2008, 18:20

3. Cand l-am intrebat pe petre ce anume vrea de la mine de reapare tot timpul în viata mea, acesta mi-a zis ca şi-ar dori să ne reimpacam; 4. ionut este o fire f geloasa şi mi-e teama pt mine, deoarece s-a intamplat de 3 ori să ma bat pt „geloziile” sale nefondate de altfel. Sper ca nu v-am ametit cu povestea mea şi să-mi dati un sfat bun. Multumesc