amanta sau nu ?!

by: ciuri_buri
Intrebare : termenul de amanta desembeaza o femeie care are o relatie cu un barbat casatorit sau chiar si cu un barbat care este implicat intr-o relatie neoficializata ?
 

pisi

pisi

hahaha

14 Feb 2008, 17:20

scuza-ma, tu poti sa-i oferi si luna cu stelele, daca el nu-si poate tine hormonii in frau, isi va insela partenera.

si sa stii ca e un cliseu chestia asta ca nevestele sunt cicalitoare, iar amantele nu. uite ca exista si printre neveste femei care nu sunt cicalitoare, la fel cum si amantele dupa perioada de proba cu amantul, incep sa ridice pretentii si devin cicalitoare.

ce spui de asta? :))

marina_dumitrache

marina_dumitrache

......

14 Feb 2008, 15:41

Cand un barbat ajunge sa aiba o amanta inseamna ca cea cu care este casatorit nu ii ofera cea ce isi doreste el atat din punct de vedere sexual cat si din punct de vedere al comunicarii.O amanta nu il va cicali niciodata asa cum face o sotie.

neri

neri

tu ce crezi?

15 Ian 2008, 23:58

Doi oameni care au relatii sexuale si nu sunt casatoriti se numesc amanti. Adevarat ca acest termen "amant/a" se foloseste cand o persoana casatorita are relatii sexuale cu o terta persoana, adica din afara casatoriei. Daca ma gandesc la definitia exacta a acestui termen, atunci pot sa spun ca o femeie poate fi amanta oricarui barbat, fiind el casatorit sau nu. Depinde cum folosesti tu acest termen.

prezy

prezy

......

15 Ian 2008, 09:40

Buna!din punctul meu de vedere amanta se numeste cea care are o relatie cu un barbat casatorit, dar nu mi se pare nici corect si nici normal ca o femeie sa aiba relatii cu un barbat necasatorit dar implicat intr-o relatie fiind ea si neoficializata.....multi pupi ciciuri_buri!