Calcat stramb o data - se va mai intampla?

by: lilly_buterfly
Stateam si ma intrebam acum ceva timp. Daca persoana iubita a calcat stramb o singura data, ce se va intampla pe viitor? Va deveni un obicei si va recidiva, prin prisma faptului ca s-a depasit bariera prohibitiei si s-a gustat din fructul oprit sau chiar poate ramane o greseala singulara? Mai poti avea incredere in cineva care te-a inselat, chiar daca o singura data?
 

emiti11

emiti11

revenire

05 Feb 2012, 10:11

statistica medicilor psihologi arata ca cine inseala o singura data, sigur, procent de 85 la suta vor insela si a doua oara, si a treia oara, abia ce a inceput sa le placa, deci indiferent de relatia pe care o au, si aici vorbim de relatia stabila, sigur vor cauta ceva nou intotdeauna, mai ales cand li se ofera pe tava, ii gadila egoul masculin grozav creierul cel mic incepe sa tropaie .....

eva31

eva31

Cu siguranta da!

02 Apr 2011, 01:58

PEntru acea persoana va deveni o obisnuita, la fel ca spalatul pe dinti. Daca i-a mers prima oara, ii va merge si a doua oara, si a treia oara si tot asa pana cand va gasi pe altcineva care ii va fi mai mult decat amanta.

carmenivan

carmenivan

Incredere

19 Aug 2010, 13:36

Da, nici eu nu as putea sa mai am incredere inca o data intr-o persoana care m-a inselat plus de asta m-ar macina gelozia groaznic

nonette

nonette

.

17 Aug 2010, 14:10

stii care mi se pare ca e chestia cu inselastul o data? eu cred ca daca ierti pe celalat trebuie sa-i acorzi a doua sansa cu totul adica sa incerci sa recapeti increderea in el la fel ca inainte. iar daca o mai comite o data, fraiera ar fi sa=l mai ierti iar. sincer: eu am incelat o data, si cand a fost sa vreau sa mai insel si a doua oara, singura am plecat din relatie m-am prins ca ceva nu e ok. barbatii insa nu prea fac asta. ei se f-t cu organele nu cu capul.