Despre infidelitate...again

by: vandal
Nu caut reconfortare, sfaturi, etc. Tot ce vreau este sa ma descarc pt ca singura persoana cu care stau de vorba despre aceasta situatie este sotia.

Sintem impreuna de 19 ani...casatoriti de 17....2 copii...Acum 2 ani sotia a vrut sa urmeze o scoala si sa lucreze in acelasi timp. Efort mare si a avut to ajutorul meu...Adica timp de 1.5 ani eu am fost mama/tata pentru copii (unul mare la scoala, celalt mic gradinita). Sotia pleca dimineata la 7 si venea seara la 10-10:30.

I s-a pus pe un coleg, lui pe ea si anul asta in ianuarie si-au declarat dragostea netarmurita (nimic sexual - numai emails, telefon si intilniri o data pe saptamina 20 minunte).

Am descoperit asta la o luna dupa ce s-a intimplat. Copilul cel mare joaca on-line si la un moment dat am avut un call din Statele Unite (pt ca imbecilul meu drag isi daduse numele real si adresa) cum ca invenineaza atmosfera in clanul de lupta. Asa ca ma pus un keylogger invizibil pe ordinator. Si cind am facut verificarea pt el amd dat peste magaoaia de surpriza.

Pe scurt: ne-am discutat, am descoperit spre surpiza noastra ca dupa atitia ani ne cunosteam mai deloc, ca ne iubim mai ceva ca in prima zi dar ca sotia mea este acum rupta intre el si mine.

Este constienta ca trebuie sa termine relatia dar imi spune ca nu poate acum.

Asa ca acum sint pe post de sot mult iubit (nu ma mintem daca asta vreti sa stiti - nu pot sa va explic ce si cum - luati cuvintul meu) si in acelasi timp are aceasta relatie care se rezuma la telefoane, emails si probabil mulota suferinta din partea tuturor celor implicati.

Celalt este si el casatorit si sotia lui e la curent.

Asta e....multumesc ca ati citit si pentru citeva secunde cineva s-a gindit la mine si la aceasta situatie...
 

pace

pace

parerea mea

09 Mar 2006, 10:26

inteleg prin ce treci f bine... daca ai o astfel de comunicare cu sotia este EXTRAORDINAR si cu siguranta faptul ca a hotarit sa rupa relatia e consecinta acestui fapt...ceea ce vrau eu sa spun in plus e faptul ca desi iti e greu sa stii ca ti se intimpla asa ceva, problema exista si este reala si de aceea tb infruntata, iar faptul ca ai vorbit cu ea- si cu noi- este f bine pt ca te ajuta sa o constientizezi. E imp de asemenea sa o vezi pe sotia ta ca pe o FEMEIE si nu numai ca sotie si mama a copiilor tai. Daca a aparut in ea aceasta necesitate a comunicarii pe mail cu cineva , acest lucru s-a datorat- scuze daca gresesc- incapacitatii voastre de a comunica sau unei alte lipse de romantism etc... nu stiu situatia voatrsa evident, deci imi dau cu presupusul...poate ar fi util sa tratezi ce s-a intimplat ca pe o etapa in viata ei, o etapa necesara maturizarii relatiei voastre...stiu ca e dureros pt tine sa stii ca nu faci parte din ' tablol" comuni cu sotia ta, dar , s-a intimplat... astepta sa " ii treaca" ,este ca o boala, dar va trece daca ceea ce este intre voi este autentic...scuze daca am vorbit aiurea, dar stiu prin ce treci...e important si ca acest lucru sa se produca atunci cind este timpul, nubrusc, pt ca ai risca sa o lasi cu rani greu de vindecat...

vandal

vandal

Just an update....

08 Mar 2006, 16:52

Numai sa va spun ca sotia a luat hotarirea sa rupa relatia. Tot ce fac acum e sa sper si sa astept ca suferinta ei sa fie cit mai usoara si sa fiu alaturi de ea in viata noastra viitoare.

Multumesc ca ati citit.....

punctulpei

punctulpei

inimaginabilul

07 Mar 2006, 10:30

inimaginabilul

Ai văzut doamnă ultimul mesaj postat?
Deşi este foarte stresant pentru el, va supravieţui. Însă NICIODATĂ ea, tu şi cele ca voi, nu veţi simţi ce s-a întâmplat în sufletele celor doi copii (este valabil şi pentru bărbaţii care procedează la fel). Cred că aţi observat că nu am folosit expresia "nu veţi înţelege", pentru că poţi înţelege şi să te comporţi la fel ca înainte.
CE ARGUMENT POATE INVOCA ÎN FAŢA PROPRIILOR COPII ACEA FEMEIE IRESPONSABILĂ? "Dragii mei copii, sunt o mincinoasă şi adevărul este că pur şi simplu nu îmi pasă decât de mine", fără să simtă că va îngrăşa peste un timp un petic de pământ pe care altele îl vor călca în picioare.
Este posibil ca nici copii să nu fie biologic ai respectivului bărbat, dar ceea ce vă garantez este că sufletul lor de la el provine.
Stimate doamne, vă garantez că aceşti copii de care4 nu vă pasă m-au motivat aşa cum nu vă puteţi imagina. Ei merită o viaţă mai bună şi mai adevărată.
De 22 de ani urmăresc breşele din imaginea "perfectă" a acestei societăţi. Am văzut sisteme căzând. Acum, imaginaţivă inimaginabilul, că aceşti copii vor avea un instrument prin care să conştientizeze cum să se poată ridica deasupra legilor şi regulilor, care îi vor duce în mormânt nevinovaţi...pentru că adevărul este şi deasupra religiilor, dar şi deasupra legilor, iar adevărul nu este altceva decât absenţa minciunii.
Acum este strict o problemă de timp.