Femeile iarta mai usor
by: monita Am observat o chestie ciudata: de obicei femeile tind sa ierte mai repede partenerii infideli decat barbatii? Voi ce credeti? Gresesc eu sa u chiar asa e?pentru ca femeia e mai sensibila
Femeile iarta mai usor pentru ca de obicei ele se implica mai mult intr-o relatie si de aceea nu pot sa nu il ierte pe cel pe care il iubesc.
:)
atunci n-ai ce sa regreti, sa te bucuri ca ai scapat de el. e clar ca nu te merita.
si inca ceva: a fi de moda veche nu-i un lucru rau, e chiar o chestie buna. :)
te pupic, panteruta! :)
am incercat sa iert si sa uit...
insa ce te faci cand cunosti amanunte despre´´cealalta´´,despre modul cum se purta cu ea,ce mofturi ii facea,etc...(na...asa sunt eu,mai curioasa,m-am impacat cu el,cu conditia sa imi dea raspunsuri sincere)...asa am aflat k fata nu gatea k mine acasa,manca la restaurant...k nu ii placeau jucariile,asa k ii cumpara little black dress...etc...am incercat sa trec peste...dar niciodata in cei 3 ani cat am mai fost impreuna nu m-am simtit superioara ei..in fond,orice femeie asta asteapta de la barbat...sa o faca sa se simta deasupra celorlalte femei,unicata,deosebita...la mine a fost exact invers...si cu cat incercam sa uit si sa iert,cu atat sufeream mai mult,la gandul k il iubeam sincer,iar el facuse intr-o luna jumate pt ea,cat nu facuse in 5 ani pt mine...si poate as fi meritat mai mult,macar t faptul k nu il inselasem...dar poate k de asta era ea mai sus k mine...k era fata emancipata,nu isi pierdea vremea cu un singur barbat...eh..eu sunt mai asa...de moda veche...
Ai dreptate, Monita,
femeile iarta mult, mult prea usor, din pacate.
Asta e.
diferenta
Pur si simplu asa suntem noi. Femeile sunt mai blajine, mai tandre, mai pasionale, mai sentimentale, dar..putem fi si ca ei cand vrem..spre deosebire de barbat care a ramas acelasi neanderthal, razboinic, dur si bigam. Exista prea putini barbati care stiu sa fure din calitatile femeilor si sa se foloseasca de ele. Asa cum noi ducem lupta asta a feminismului, asa si ei isi apara barbatia..intr-un mod mai barbar..asa sunt ei..noi urcam ..ei stagneaza..
Da, din pacate
De cand e lumea si pamantul barbatul este iertat mai usor, din pacate.
si ei
se implica destul de mult intr-o relatie, dar sunt cu mult mai posesivi si orgoliosi decat noi, de asta nu ne-ar iarta eventualele infidelitati.