Femeile iarta mai usor

by: monita
Am observat o chestie ciudata: de obicei femeile tind sa ierte mai repede partenerii infideli decat barbatii? Voi ce credeti? Gresesc eu sa u chiar asa e?
 

pisi

pisi

si ei

14 Feb 2008, 17:24

se implica destul de mult intr-o relatie, dar sunt cu mult mai posesivi si orgoliosi decat noi, de asta nu ne-ar iarta eventualele infidelitati.

marina_dumitrache

marina_dumitrache

pentru ca femeia e mai sensibila

14 Feb 2008, 15:57

Femeile iarta mai usor pentru ca de obicei ele se implica mai mult intr-o relatie si de aceea nu pot sa nu il ierte pe cel pe care il iubesc.

pisi

pisi

:)

25 Ian 2008, 22:19

atunci n-ai ce sa regreti, sa te bucuri ca ai scapat de el. e clar ca nu te merita.

si inca ceva: a fi de moda veche nu-i un lucru rau, e chiar o chestie buna. :)

te pupic, panteruta! :)

panterootza

panterootza

am incercat sa iert si sa uit...

25 Ian 2008, 18:33

insa ce te faci cand cunosti amanunte despre´´cealalta´´,despre modul cum se purta cu ea,ce mofturi ii facea,etc...(na...asa sunt eu,mai curioasa,m-am impacat cu el,cu conditia sa imi dea raspunsuri sincere)...asa am aflat k fata nu gatea k mine acasa,manca la restaurant...k nu ii placeau jucariile,asa k ii cumpara little black dress...etc...am incercat sa trec peste...dar niciodata in cei 3 ani cat am mai fost impreuna nu m-am simtit superioara ei..in fond,orice femeie asta asteapta de la barbat...sa o faca sa se simta deasupra celorlalte femei,unicata,deosebita...la mine a fost exact invers...si cu cat incercam sa uit si sa iert,cu atat sufeream mai mult,la gandul k il iubeam sincer,iar el facuse intr-o luna jumate pt ea,cat nu facuse in 5 ani pt mine...si poate as fi meritat mai mult,macar t faptul k nu il inselasem...dar poate k de asta era ea mai sus k mine...k era fata emancipata,nu isi pierdea vremea cu un singur barbat...eh..eu sunt mai asa...de moda veche...

pisi

pisi

Ai dreptate, Monita,

16 Ian 2008, 12:49

femeile iarta mult, mult prea usor, din pacate.

Asta e.

neri

neri

diferenta

16 Ian 2008, 00:32

Pur si simplu asa suntem noi. Femeile sunt mai blajine, mai tandre, mai pasionale, mai sentimentale, dar..putem fi si ca ei cand vrem..spre deosebire de barbat care a ramas acelasi neanderthal, razboinic, dur si bigam. Exista prea putini barbati care stiu sa fure din calitatile femeilor si sa se foloseasca de ele. Asa cum noi ducem lupta asta a feminismului, asa si ei isi apara barbatia..intr-un mod mai barbar..asa sunt ei..noi urcam ..ei stagneaza..

denisa30

denisa30

Da, din pacate

31 Dec 2007, 12:36

De cand e lumea si pamantul barbatul este iertat mai usor, din pacate.