Ajutor, prietena mea mi-a distrus parul!

by: lalaleo
Aveam parul saten inchis natural, lung. Am o prietena coafeza si cochetam demult cu o nuanta mai deschisa. Am vorbit cu ea de multe ori si m-a asigurat ca as obtine culoarea dorita. Am intrebat-o in mod repetat daca foloseste decapant. M-a asigurat ca da. Am ajuns la salon si am ales un saten deschis cu o nuanta rece. Mi-a spus ca nu crede ca ma avantajeaza si a spus ca va face ea o combinatie. A inceput "decaparea". Mi s-a parut ca miroase a perhidrol si am intrebat-o din nou daca este decapant. A spus da. Dupa ce spalare aveam culoarea galben pui si parul matura. Mi-a pus vopseaua, m-a spalat si m-a tuns, m-a intrebat inainte cum vreau sa-l tunda. I-am spus ca as dori sa se pastreze cat se poate lungimea, dar sa capat volum. Am plecat de la salon cu inima indoita, parul de o culoare roscat-galbui, aproape scurt si fara volum. La doua zile m-am spalat pe par, am aplicat masca si cand l-am uscat aveam o matura in loc de par. Nu stiu cum sa procedez, regret acest pas din tot sufletul, imi vine sa imi bag masina de tuns in par. Cert este ca m-a mintit, a folosit decolorant si mi-a ars in intregime parul. Cum sa procedez?
 

eumirela12

eumirela12

Adaug

02 Aug 2017, 10:48

Pentru produsele vivese poti adauga si uleiul din nuca de cocos. Regenerarea va fi aproape imdiata. Mult succes

eumirela12

eumirela12

Ajutor par

16 Iul 2017, 18:14

Salvarea poate fi uleiul Vivese Senso Duo Oil. Citeste mai multe pe internet despre. Eu de asemenea aveam probleme mari cu caderea si fragilitatea parului.. Am facut fata cu succes folosind acest produs :)

hairstylingbyjosette

hairstylingbyjosette

Buna

13 Oct 2016, 23:13

Acum cat timp ai fost vopsita? Te pot ajuta, astept mesajul tau! intra pe fb hairstylingbyjosette.cz sa iti spun ce ai de facut, mai intai trebuie sa vad o poza cu parul tau ca sa stiu ce masti ii trebuie, te pupic!