ATENTIE LA DEZINFORMARI !!!

by: 
In luna aprilie 2005 in cadrul acestui forum a fost dat un mesaj de catre o persoana care se identifica ANNIE...... ,prin care se spunea ca i s-ar fi ars parul cand a fost la salonul din Mall Vitan respectiv GETT’S COLOR BAR.
Intrucat societatea nu a avut nici un fel de incidente de acest fel, de la infiintare – 1994, si pana in prezent, suntem indreptatiti sa credem ca ANNIE, persoana care a scris acest mesaj, este una si aceeasi persoana cu Craciun Cristina Anca cu care am avut proces solutionat dupa cum urmeaza:
In luna iunie 2005, pe rolul Judecatoriei Sectorului 6 Bucuresti, a fost inregistrat dosarul nr. 6555/2005, prin care reclamanta d-na Craciun Cristina Anca, a solicitat obligarea firmei la plata sumei de 62.000.000 lei ROL, din care 60.000.000 lei reprezentand daune morale si 2.000.000 lei ROL daune materiale pentru prejudiciul cauzat acesteia de catre angajatii firmei GETT’S. Reclamanta a solicitat achitarea cheltuielilor de judecata ocazionate de proces, respectiv onorariu de avocat in cuantum de 10.000.00 lei ROL si taxa de timbru in valoare de 4.600.000 lei ROL.
Dosarul a fost solutionat prin sentinta civila nr. 7265/9.11.2005, ramasa definitiva si irevocabila, la inceputul lunii ianuarie 2006, hotarare prin care instanta a respins cererea formulata de catre d-na Craciun Cristina Anca, obligand-o totodata pe aceasta la plata cheltuielilor de judecata ocazionate de judecarea acestei cauze.
Prin faptul ca nu a spus toate detaliile, ci le-a prezentat pe cele care-i convin, ne face sa credem ca intentia a fost de a obtine foloase materiale si servicii gratuite in cadrul grupului, dupa cum a si declarat la proces. Aceste declaratii ne aduc un prejudiciu de imagine, ceea ce ne-a facut sa o actionam noi in judecata, proces in care cerem daune morale de 1 RON.

Dupa cum puteti vedea si dvs lucrurile nu stau intotdeauna asa cum sunt prezentate de anumite persoane....
SFAT...luati-va informatiile direct de la sursa si nu plecati urechea la toti rauvoitorii....

http://www.ele.ro/messages_1799.html
 

lady_di

lady_di

ori e alba iri e neagra

01 Iun 2007, 14:30

i s-a distrus fetei parul acolo la salon la Geta Voinea sau nu?
lamuriti-ma si pe mine, ca tot o dati cu prezentarea doar a aspectelor care ii convin si bla, bla. daca vreti sa ne convingeti de profesionalismul salonului dvs. , explcati-ne concret ce s-a intamplat si de ce nu a fost vina dvs.

crissexy

crissexy

lol

20 Mar 2006, 23:05

hehe...o fi fost cineva trimis de Geta Voinea.nu v-ati gandit?asa cum geta trimite oameni de la OPC p la saloanele concurente asa o fi facut si acum....