ce credeti?

by: marina_dumitrache
Mi-as dori sa imi fac permanent.Am auzit insa ca iti arde parul si o sa aiba un aspect sarmos.Ce pot sa fac pentru a avea un par un pic ondulat?
 

w88bea

w88bea

:)

09 Aug 2008, 18:30

Depinde de tipul de par.Nu toate femeile reusesc sa obtina onduleurile mult dorite, sau daca reusesc, au un par foarte naravas si dupa 1 ora este la fel.
In ziua de azi solutiile de permanent sunt mai blande si nu iti distrug parul atat de tare. In plus, dupa ce iti faci un permanent poti in continuare sa il tratezi si sa il tunzi regulat si totul va fi ok.
Daca vrei niste simple onduleuri le poti face acasa,dar tine cont de structura firului de par!!!Ptr ca buclele sa reziste , este nevoie si de fixativ.O alta metoda ar fi ca dupa ce faci baie si ai parul inca umed, sa il dai cu spuma stand cu capul in jos si strangand parul in pumni catre radacina in mod repetat.Este nevoie de mai multa spuma si eventual un uscator cu difuzor(iar in timp ce il usuci cu difuzorul, cu o mana sa il strangi in pumni pana la radacina pe tot parcursul uscarii).

felicia_andreescu

felicia_andreescu

bigudiuri

08 Apr 2008, 15:22

Sunt niste bigudiuri pe baza de arici.Se prind foarte usor si onduleurile rezista toata ziua.

pisi

pisi

simplu

01 Apr 2008, 15:01

mai stii moatele sau bigudiurile pe care le foloseau mamele noastre? sunt eficiente si fara efecte nedorite si unde mai pui ca-ti poti face tu singura acasa aceste onduleuri.