ceramic....ionic....

by: mireille_elle
cum protejeaza parul un foehn ionic si ceramic, in afara de actiunea antistatica mai ofera si beneficii parului?
 

catblack

catblack

Uscatoare ionice

11 Iun 2008, 15:07

Parul nu neaparat ca este protejat daca uscatorul este ionic sau ca are efect antistatic...La Bio Ionic atat uscatoarele cat si placile sau periile sunt ionice 100% si asta inseamna ca nu usuca parul deshidratandu-l. Nu indeparteaza apa cu putere din par, ci o imparte in particule fine ce patrund in firul de par hidratandu-l. Pe langa efectul antistatic, e cel de hidratare daca produsul e cu adevarat ionic. Mai sunt si alte avantaje: stralucire, par moale, matasos, protectia vopselei pentru parul vospit.

E mai indicat sa lasi parul sa se usuce natural insa daca unele persoane au parul cu firul gros, care se umfla cand se usuca, atunci acel par fiind uscat cu un uscator ionic nu mai capata acel aspect de umflat, ci se "domoleste", mai e si fin si stralucitor!

simona_const2005

simona_const2005

da si nu

25 Iun 2007, 12:38

stiu ca micosreaza efectele negative ale folosirii foehn-ului - de genul arderea parului etc. dar tot nu e indicat sa il folosesti prea des. cea mai buna metoda de uscare este cea pe cale naturala, astfel parul tau nu isi va pierde luciul si stralucirea.